Devler - Adrian Tchaikovsky Okuma Etkinliği

Merhaba arkadaşlar. @Pyrewrath ile Aralık ayı okuma etkinliğimiz Devler kitabı olacak. Hepiniz davetlisiniz :slight_smile:

Devler

Arka Kapak Yazısı

Arthur C. Clarke Ödüllü Zamanın Çocukları’nın yazarı Adrian Tchaikovsky’den acımasız tiranların dünyasına kasvetli bir bakış.
Devler sizden çok daha büyük.
Devler sizden çok daha güçlü.
Dünyayı devler yönetir.
Toprak Ağası gelene dek köyde hayat çok güzeldir. Çünkü Toprak Ağası Devdir. Devler güçleri ve devasa cüsseleriyle dünyaya hırsla hükmederler. Bu hep böyledir. Dünyanın düzenidir bu. Devlerin bazen insanları yedikleri de olur. Ne var ki köy muhtarının oğlu Torquell, Toprak Ağasının oğluna el kaldırınca, Devler ve otoritelerini güvence altına alan gizemli güçlerle ilgili korkunç gerçeği keşfeder ve tüm ezberler bozulur.

6 Beğeni

Bolca sürprizbozan içerse de İngilizce etkinliğine göz atmak isteyenler olursa şuradan ulaşabilirler. :slight_smile:

4 Beğeni

İngilizce etkinliğe katılıp İngilizcem yetmediği için yarım bırakmıştım. Kitabı edindim, Türkçe etkinliğe katılmayı düşünüyorum, kısmet…

3 Beğeni

Katılıyorum ama kim bilir ne zaman katılıyorum seçeneği olmalı bana :smile: Haftaya olmazsa öbür hafta bir boşluk yaratmaya çalışacağım bakalım.

2 Beğeni

Zaten 134 sayfa bir şey. Hemen okursun, bize ne olacak. Dişimizin kavuğuna gitmez :grin:

2 Beğeni

Kitap geldi, @Pyrewrath başganımın startını bekliyoruz. :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

17sini bekleyelim derim, görüp almak isteyen falan olur belki hem, günü gelince kafa göz dalarız? Spoilerlar hava da uçuşacak. Keşke daha uzun olsaydı. :drooling_face:

2 Beğeni

@Pyrewrath @BiblofilYouTube Ben de bugün idefixten aldım. 3 güne gelir gibi. Erken başlarsanız haksızlık olur.
Konuyu cimere taşırım.

4 Beğeni

Kitabım geldi. Buradan kitaba ulaşmam için emekleri geçenlere tek tek çok teşekkür ederim. @ivy :bouquet:
@isos81 :bouquet: @Pyrewrath :bouquet:

Bu sefer etkinliğe katılacağım. Kendime söz.:blush:

9 Beğeni

Etkinliğin başlamasına saatler kaldı. Hatırlatayım dedim :grin:

5 Beğeni

Valla maç var. Yarın inşallah. :smiley:

Benim kitapta yarın gelir muhtemelen.

Geçen gün şöyle bir şey aklıma geldi. Konu açılmışken buradan aktarayım.
Düzenli bir okuma etkinliği planı mı yapsak. Her ay ortak karar verdiğimiz bir kitabı okusak farklı türlerden yazar ve kitap ile tanışma imkanımız olur. Fazladan yapılan etkinliklerde ekstrası olur işin.

2 Beğeni

Rıhtımın böyle uygulamaları var haftanın kitabı vs. gibi. Onun dışında da esere nasıl karar verilir bilemedim.

Ocak ayı Tehlikeli Görüler için etkinliğimiz olacak. 10 Ocak etkinlik başlama tarihi. Gerisini konuşmak lazım :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Her ay için bir liste oluşturulur forum üyelerinin katkılarıyla. Yada toptan bir liste oluşturulur. Onlara oy verilir yada seçilir 12 tane böylelikle okuma listesi oluşmuş olur. Yada okuma etkinliğini daha çok farklı yapım okumak istersek konu başlıkları belirlenir. Mesela bilim-kurgu, fantastik, korku, polisiye, modern klasikler, klasikler vs gibi onlardan listeler oluşturup aylara dağıtılabilir. Bence farklı yazarlar ve türler tanımak için güzel bir etkinlik olabilir.

Maç o zamana biter. 00.00’da başlıyor etkinlik :slight_smile:

Olamaz daha benim Devler kitabım gelmedi.

Aslında senin Zafon etkinliği yapman lazım. Sırayla okuyalım

1 Beğeni

Dert değil, 5 Ocak son gün :slight_smile:

Yaparız, hallederiz :slight_smile: Zafon bende hiçbir kitabı yok, pardon Altınkitap baskısı Meleğin Oyunu kitabı var, gerisi yok. Ocak ayında anket açar bir şeyler yaparız. Kitaplarının baskısı var mı onu da bilmiyorum. Kolay bulunması lazım ki herkes temin edip okuyabilsin.

1 Beğeni

Ben bu akşam başlayacağım kitaba. Elimdeki kitap bitmek üzere.

2 Beğeni

Çok fazla spoiler vermeyin, D&R mağduru oldum ben.
Ayın 13ünde aldığım kitabı ayın 20 sinde kargoya vereceklermiş.

4 Beğeni