Teşekkürler ilk fırsatta fotograf atacağım.
Kitapyurdu %50 kampanyası yaptığı gün Amazon da düşürmüştü, bir süredir listemdeydi en sonunda aldım
.
Ya ben de boyle bir şey yapmak üzereyim
nereden aldınız acaba?
Amazon’da Ramses’de çok uygun bilgin olsun ![]()
Takibimde ama bütçem yok
biraz daha düşsün bakalım.
Bende yaptım
idefix üzerinden satıcıyı D&R yaptığınızda kuponlar vardı. Kuponların son kullanım tarihlerini hatırlamıyorum kontrol edin isterseniz.
Tamam, teşekkür ederim ![]()
Uzun zamandır King eserlerine başlamak istiyordum ama bağlantılar, göndermeler ve eserlerin tuğla formatında olmasından dolayı çok ertelemiştim. Buraya kadarmış yavaştan başlama zamanı geldi.
HP seti idefix’den. Kral’ın kitapları Amazon-Dolap uygulamalarından.
Ramsesi daha önce okudun mu? eğer okuduysan ve kitaplığına eklemek için alıyorsan şanslısın. okumadıysan daha da şanslısın =)
Yok seriyi çocukluğumdan biliyorum ama bugüne kadar okuyamamıştım. Yeniden basılmasını çok istiyordum ve çıkar çıkmaz aldım. Ufak bir başlangıç yaptım, belli saracak beni ![]()
Sağ alttakiler benden..iyi okumalar..dolaptan ise..
Aa evet, profil fotoğrafından tanıdım şimdi. Sizde rıhtımdaymışsınız ne güzel tesadüf. Çok teşekkürler.
Sayfalar oldukça tok. Kronik’in kitapları gibi arkası görünen incelikte değil. Cilt kaplama dümdüz. Hiçbir kabartma yok. Çeviri ne alemde henüz bilmiyorum. Ayrıca cilt kaplamada şimdiden soyulan yerler var ama değişimle uğraşamayacağım.
Ocak ayında satın aldığım kitaplar, kırmızı kedi kampanyası çok iyi oldu biraz daha babilden kitap olsaydı keşke.. Onun dışında sol taraf hepsiburada ve dolap, sağ taraf da amazon alışverişlerim. Herkese iyi okumalar