Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Eşim böyle durumlarda korkunç büyüklükte bir buket çiçek yaptırıp geliyor. “Bugün ikimizi de sevindirmek istedim.” deyip gerçekten hiç kullanmayacağını bildiğim o saçma ve pahalı alışverişini göstere göstere eve sokuyor. İnanır mısınız hiç bir şey demiyorum.

Gerçi sahte çekiliş daha garantili olabilir aklıma yattı, ben kullanırım onu mutlaka :smiley:

6 Beğeni

Bu çok iyi fikirmiş. Bunu kullanırım ben

3 Beğeni

Şuradan devam edelim mi arkadaşlar?

2 Beğeni

19 Beğeni

İlk yorumum benim de benzer olacak. Ciltler güzel. Kullanılan kağıt yakışmamış.

25 Beğeni

İyi günlerde keyifle oku dostum. Hayırlı olsun. Merak ettim, kaç numaralı baskı geldi?

2 Beğeni

055

Teşekkür ettim. Kalmasaydı şu renk üzülürdüm. :slight_smile:

2 Beğeni

Hayırlısı olsun tekrardan. Dün yayınevini arayıp sordum. Sadece 200 adet basılmış. Öğlen baktığımda Kitapyurdu’nda da en son 1 adet stok gözüküyordu.

2 Beğeni

Sizdeki kaç numara 61-53 filansa takas ederim benim Samsunlu kitaplarımı :slight_smile:

2 Beğeni

Benim kitaplar Giresunlu Gümüşhane’li çıktı :slightly_smiling_face:

İzmir’den Karadeniz’e sevgiler.

4 Beğeni

Haydaa uzakta değilmiş :smiley:

2 Beğeni

29 Gümüşhane Erdo, 28 Giresun. Gerçi yanyana oldukları için çok da farkları yok. :slight_smile:

2 Beğeni

1 rakamla kaçırmışım Giresun’u :frowning:

1 Beğeni

Ciltli baskılarda kağıt kalitesi düşük olunca baskıdan soğuyorum ben.

2 Beğeni

Amazon’dan 186 TL’ye aldım. Umarım yayınevi son kitap için bizi senelerce bekletmez. Diline az baktım da Martin’in diline benziyor. Ya da Martin’in dili Druon’un diline benziyor. Seveceğimi düşünüyorum.

20 Beğeni

Bu ayı kapatmış oldum. :hanci:

30 Beğeni

Hiçbir ayı kapattığınızı göremedim daha :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

3 Beğeni

vb

2 Beğeni

19 Beğeni

24 Beğeni