Nereden aldınız hocam?
Dün Amazonda indirime girmişti, oradan aldım.
Sayfa sayısı ne kadar?
400 sayfa… (20 Karakter)
Güzel kitap hayırlı olsun.
Dune ciltlerini toplamaya devam. ![]()
Eksik olan Ateş Kadehi’nin gelmesiyle beraber Harry Potter seti yine ve yeniden tamamlanmış oldu. ![]()
Youtube canlı kitap müzayedelerinden yeni gelenler ;
Önceki gelenlerle birlikte şöyle bir manzara oluştu ;
Amazon us’den aldım, sanırım gümrük girişinde kontrol için açtılar koli parçalanmıştı biraz. Neyse ki sağlam geldi. Hala saçma gümrük yasasına inanamıyorum. Tüm dünyadan kopuk yaşıyoruz.
Çalınan Kraliçe’yi @Furkan_Kaza 'nın incelemesinde görüp aldım. Kitabın incelemesinde Dan Brown havası aldım, ilgimi çekti ve listeme ekledim. Ayrıca yan baskısı da güzelmiş.
Umarım beğenirsiniz ![]()
Tutunamazsan karışmam sonra bak ![]()
![]()
1 gün sonra bakınız; Tutunamadı.
İşe “TR” yayınevlerini suçlamadan önce ekonomik yükün ve enflasyonun kaynağını araştırıp yayınevlerinin bu şartlar altında beş kilo kuşe kağıdı kullanarak kitap basamayacağını anlayıp mı başlasak?
Amerigan yayınevi bir baskıda 100 bin kopya basarken hiperenflasyonla yaşayan ülkemin yayınevi 2000 kopya basıyor. 2000 baskının kaç senede biteceği de meçhul ha hala 1. baskı olan kitaplar var.
2022’ydi sanırım, Elizabeth Bishop’ın Soğuk Bir Bahar adlı şiir kitabını almıştım Amazon’dan. Gelen kitap 1997 basımdı. 25 senede tükenmemiş. Şimdi baktım hala da stokta var.
Bazı yayınevleri artık o kadar uzun süre depoda bekleyen kitaplarını Migrosa maliyetine satıyor depodan düşsünde yeni kitapları depoya koyalım diye.