Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

25 Beğeni

Nereden aldınız hocam?

2 Beğeni

Dün Amazonda indirime girmişti, oradan aldım.

2 Beğeni

Sayfa sayısı ne kadar?

1 Beğeni

400 sayfa… (20 Karakter)

2 Beğeni

Güzel kitap hayırlı olsun.

2 Beğeni

Keşke ciltli olsaymış😒

24 Beğeni

Dune ciltlerini toplamaya devam. :hanci:

Eksik olan Ateş Kadehi’nin gelmesiyle beraber Harry Potter seti yine ve yeniden tamamlanmış oldu. :sweat_smile:

28 Beğeni

Youtube canlı kitap müzayedelerinden yeni gelenler ;

Önceki gelenlerle birlikte şöyle bir manzara oluştu ;

20 Beğeni

Amazon us’den aldım, sanırım gümrük girişinde kontrol için açtılar koli parçalanmıştı biraz. Neyse ki sağlam geldi. Hala saçma gümrük yasasına inanamıyorum. Tüm dünyadan kopuk yaşıyoruz.

22 Beğeni

Çalınan Kraliçe’yi @Furkan_Kaza 'nın incelemesinde görüp aldım. Kitabın incelemesinde Dan Brown havası aldım, ilgimi çekti ve listeme ekledim. Ayrıca yan baskısı da güzelmiş.

23 Beğeni

Umarım beğenirsiniz :hugs:

3 Beğeni

Çoğu kişi yarım bırakıyor ama ben bitiririm diye düşünüyorum :sweat_smile:

28 Beğeni

Tutunamazsan karışmam sonra bak :zany_face::zany_face:

1 Beğeni

1 gün sonra bakınız; Tutunamadı.

4 Beğeni

5kg falan sjsj ağır bir kuşe ve ağır sert kapak.

TR yayınevleri utansa keşke biraz :full_moon_face:

34 Beğeni

İşe “TR” yayınevlerini suçlamadan önce ekonomik yükün ve enflasyonun kaynağını araştırıp yayınevlerinin bu şartlar altında beş kilo kuşe kağıdı kullanarak kitap basamayacağını anlayıp mı başlasak?

3 Beğeni

Amerigan yayınevi bir baskıda 100 bin kopya basarken hiperenflasyonla yaşayan ülkemin yayınevi 2000 kopya basıyor. 2000 baskının kaç senede biteceği de meçhul ha hala 1. baskı olan kitaplar var.

1 Beğeni

2022’ydi sanırım, Elizabeth Bishop’ın Soğuk Bir Bahar adlı şiir kitabını almıştım Amazon’dan. Gelen kitap 1997 basımdı. 25 senede tükenmemiş. Şimdi baktım hala da stokta var.

3 Beğeni

Bazı yayınevleri artık o kadar uzun süre depoda bekleyen kitaplarını Migrosa maliyetine satıyor depodan düşsünde yeni kitapları depoya koyalım diye.

1 Beğeni