Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

:slight_smile:

@isos81 Dünya klasikleri kitaplarını veriyor, o kitaplar ben de ya vardır ya da benim de elden çıkardıklarımdır.

Ben epey azalttım evde olan kitapları 1600-1700’e kadar düşürdüm, yaz sonu bir operasyon daha yaparım. Çok kitap başa bela ya. Bir daha okumam dediğim kitapları tutmuyorum artık kitaplığımda.

4 Beğeni

Ya ayıpsınız Çay, kahve, simit benden, kitaplar senden, en kazançlı @alper :joy:

4 Beğeni

Edip Ahmet Yükneki - Atabetü’l Hakayık

Friedrich Nietzsche - İyinin ve Kötünün Ötesinde

11 Beğeni

21 Beğeni

İthaki’nin rezaleti yine :expressionless_face: böyle işbilmezlik yok ya. Dümdüz kargo poşetine koymak nedir ya? Yazık cidden. Umarım iade edebilecek muhattap bulabilirim. :face_exhaling:

21 Beğeni

Kendi sitesinden değil mi? Kitaplar elimize geçtiği için şülredeceğiz bu gidişle yazık patpat poşete koyun bari kutuyu kartonu geçeli zaten çok oldu.

5 Beğeni

Evet maalesef, düzelmiştir dedim belki ama nafile. Bu kadar kötü bir süreç görmedim yani. Hangi akıl kitabı eliyle götürüp kargo şirketi poşetine koyar?? Şaka gibiler. Neyse maile döndüler de iade edeceğim. Olan kitaplara oldu üzülüyorum. Hepsinin üst sırt uçmuş :frowning:

3 Beğeni

Amazon

29 Beğeni

27 Beğeni

Bana da böyle hasarlı kitaplar göndermişlerdi. Ben akıllandıklarını düşünmüyorum. Kime geçiririz diye düşünüyorlar. Birde bunun yanında o kadar özensizler ki bizden kitap almayın demeye getiriyorlar.

Geçen bayramda bir kitabı yanıma aldım okurum diye. Ama kitabın kapakları o kadar kötü ki hemen deforme oldu. Kalite artık çok kötü durumda.

3 Beğeni

22 Beğeni

Dumanları üstlerinde.

29 Beğeni

Art book şömizli olunca ayrı bir güzel oluyor. :droll:

28 Beğeni

Boş cüzdan görseli de gelmediğine göre atağa geçilmiş :face_with_hand_over_mouth::innocent:

4 Beğeni

Son bir part var, görseli ona saklıyorum. :joy:

2 Beğeni

Amazon.

29 Beğeni

Bir anda hediye gelen sürpriz kargo :heart_eyes::heart_eyes: Bende eksik olanları bilmesi de çok ayrı şaşırttı :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

32 Beğeni

Bu turu Rama’yla Buluşma kazanır :crossed_fingers:
Pardon yanlış yer :face_with_hand_over_mouth:

16 Beğeni

Gazi Mustafa Kemal Atatürk - Türkiye Cumhuriyeti’ nin Kurucusu *

15 Beğeni

Ahahhahahaha çok güldüm valla süper espiri

3 Beğeni