Kitap az önce geldi, tahmin ettiğim gibi 2. Baskısı, köşeleri yamulmuş parçalanmış. Ama satarken 3. Son baskı diye sattılar. Tam bir rezillik. Hakikatten insan nefret ediyor artık. Derhal iade edilecek. Yine amazon denen çöp sepeti.
umurlarında değil valla ya utanmasalar çöp poşetine koyup gönderecekler kitabı. İddia ederim depolarında kitap nasıl paket yapılır bilen bir tane allahın kulu yoktur.
Gömeç üniversitede Genel Türk Tarihi hocamızdı. Kendi şahsına münhasır bir insandı. Birkaç kitabını da okumuşluğum var. Bu kitabını da not edeyim.
Canım eşimden sürpriz bir hediye! ![]()
![]()
Sevgili dostlarımla birlikte okuyacağımız kitabıma kavuştum sonunda… ![]()
Arkadaşlarım’a eşlik eden çanta ve deftere de bayıldımmm, her şey çok güzel ![]()
Bez çanta ve defter gazıyla ilk defa Olimpos’tan kitap aldım. İnşallah güzel çıkarlar ![]()
Hiç bir şeye sarmadan direkt kutuya koydukları için 56 Gün’ün köşesi ezilmiş ![]()
İkinci parti de geldi. Kaktüs Sanat yayınevinin kendi sitesinden aldım. Hızlı kargoladılar, patpatlara falan sarmışlar. Ben hizmeti sevdim.
Sıra kitapyurdundan gelecek üçüncü partide.
Kitapyurdundan, Alfa indiriminden sipariş veren var mı? İki gün sonra 1 hafta olacak ama kitapları daha kargoya bile vermediler. “Sipariş hazırlanıyor” olarak gözüküyor sadece.
Genelde bu şekilde oluyor. Stok olmayan kitaplar için bekleme süresi zulüm burada.
Bir de İthaki alacaklarınız varsa perşembe günkü kitapyurdu indirimi için Amazon’u takip etmeyi unutmayın. En azından kargo uzun sürmez.