Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Ben de sipariş vermiştim Kitapyurdu’ndan. Bende de sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor.

2 Beğeni

Uzun süredir Kitapyurdundan sipariş vermemiştim en son söylediğimde kargomun varması 2 hafta sürdü diye. Demek ki hep böylelermiş. Aklımda bulunsun madem.

3 Beğeni

Benim kitapları temin etmişler, bugün yarın verirler kargoya.

2 Beğeni

Benim kitapyurdu siparişimdeki bütün kitaplar pazar gününden beri “temin edildi” durumunda ancak sipariş halen “hazırlanıyor” durumunda bekliyor. Bakalım ne zaman gelecek.

2 Beğeni

Kargo çıkışları maliyet diye Pazartesi ve Cuma yapılıyor diye hatırlıyorum ancak teyitli bir bilgi olmadığı için emin olamadım. Böyleyse siparişler haftaya kaldı :face_with_hand_over_mouth::blush:

@alper İthaki indirimden bana hediye kitabın ne zaman gelir :star_struck:

2 Beğeni

:slight_smile:

Plan şöyle ben organize Koru metrosuna kitapları veriyorum, @J.S metro kitap fuarına geldiği gün, Kızılay istasyonunda bunları teslim alıyor ve sana hediye olan kitabı Dikmen durağında teslim ediyor.

2 Beğeni

@J.S kitap alıntılamaktan fırsat bulamıyor bizim durağı kaçırır :joy::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Şimdi yeniden siparişim geldi bu sefer Boyut Yayın gönderdi, kitap doğru, paketleme doğru, mükemmel​:+1:

17 Beğeni

Teslim alıyor ve tak topuk :joy: O gün bugündür @W4YNE kitaplarının gelmesini bekliyor :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Kitabın adı ne hocam?

1 Beğeni
7 Beğeni

Fantastik Canavarlar’ın instagram çekilişinden kazandım. İlk defa bir kitap çekilişini kazanıyorum :face_with_hand_over_mouth:

23 Beğeni

Kitapyurdu

26 Beğeni

Kitapyurdu Alfa kampanyasından.

35 Beğeni

33 Beğeni

Alper bey Cambridge’ler Ciltli değil mi? Ben de sipariş ettim aynı setten ancak gelen kargoya bakma durumum olmadı henüz.

1 Beğeni

Bunlar sert kapak olanları. Kitapyurdu kutulu olana sert kapak yazmamıştı, ben satın alırken ISBN numarası ile Alfa’nın sitesinden bakıp doğrulayıp almıştım.

Sizin de kutulu set sert kapaklardır. Görebildiğim kadarıyla Karton kapakların kutulu olan seti yok.

2 Beğeni

Evet kitapyurdu setin adını düzgün yazmadığı için ben de sizin gibi ikilemde kalıp Alfa’nın sitesine bakma ihtiyacı hissetmiştim. Dediğiniz gibi karton kapalıların kutulu seti yok ama içim yine de rahat değildi. Teyit için teşekkür ederim.

2 Beğeni

PKD’ler bu hıza devam etsin hatta biraz daha hızlanılabilinir :grinning_face_with_smiling_eyes:

24 Beğeni

37 Beğeni