Ah ah içimde bir uktedir bu seri. Bir de mangaka tam en heyecanlı kısımlarında rahatsızlanmıştı 🥲 Kesinlikle değeri bilinmeyenlerden.
Bir bu birde pandora hearts. İkisinide toplamak ingilizce manga olarak büyük önceliğim.
Hepsiburada kampanyaları ile yabancı kitaplarımı azar azar toplayacağım sanırım
Ben de çok istiyorum onu ya.
Mükemmel bir hikayesi var. Mutlaka okunması gerekenlerden bence. Ayrıca animesinin müzikleri ayrı şahaneydi. Hala açar açar dinlerim. 13 gezegenden ilk 3 için özel sipariş isteği açtım ama 3 ay oldu gelen bir mail olmadı. Beklemedeyim
Benim de 13 Gezegende sipariş listem kabarık ama getirmiyorlar nedense.Sailor Moon mangaları söyledim,yok 4 aydır ortalıkta.
Şu sahneyi her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor
! images.jpeg-1|322x500
@Arcade bende çözemedim şu özel sipariş işini mail atılıyor denmiş ama geri dönüş alamadım hala
Asıl ben Dawn Of The Arcana diye bir seriyi topluyordum minik minik,geçen dövme yaptıracağım diye almadım sıradaki ciltleri.Bir kontrol ettim yoklar,özel siparişe kaldım.Ama muhteşem bir şey aldım onlar yerine,çok güzel çokkkk.Bir çeşitlilik artsa sitede çok iyi olacak.Gıdım gıdım aradan manga seçiyorsun.
Son bir kargo bekliyorum, çok şükür Berserk’i komple tamamladım artık güncel şekilde çıkanları alacağım, ağustos ayında 8. kitap geliyor.Haziran ayında da Hellsing son cilt çıkıyor.Bunlar tamamlandı diyebilirim, sonraki hedefim Vagabond ve Elfen Lied omnibuslar.Eğer mümkünse bu yıl bunları tamamlamak istiyorum ama zor gözüküyor…
Pandorayı istiyorum ama daha vakti var önceliğim şuan üstte belirttiklerim, umarım ikimizde kısa süre içerisinde serileri tamamlarız.
Arkabahçeye falan gidiyorum bazen Türkçe manga almaya,böyle ingilizce manga tarafında kendimden geçiyorum.Omnibuslara ayrı düşüyorum nedense.
Muhteşemler, inşallah tamamlanır dolar daha da yükselmeden 🥲😅
Çünkü gerçekten kaliteliler, okuma zevkimi bir noktada arttırıyor.Felix omnibus işine başladı, umarım kısa süre içerisinde yeni kitabın haberini duyarız, ondan heveslenip başka yayınevleri de omnibus baskı yapmaya başlasalar tadından yenmez.
@Hayalperest0 Umarım…
Gerekli Şeyler şu Akirayı bir bassa artık ona razıyım şuan.Yurtdışında 30. yıl özel kutulu hard-cover set çıkıyor,bizde garibim Akira 1 duruyor zürafa gibi.
Yaklaşık 1 yıldır 35.yıl özel baskısını almaya çalışıyorum ama ya ben tam alacakken stoğu bitiyor yada fiyatı artıyor.Benim için o kutu takıntı haline geldi…
Dediğin gibi Gerekli Şeyler ikinci cildi umarım kısa süre çıkarır, ilk cildin üzerinden bir hayli zaman geçti.
Sen yine alabiliyorsun yurtdışından bir şekilde.Ben shipping yazısının altındaki rakamı görünce diyorum ki Işıl kafayı yeme,daha 18 yaşındasın,uzun bir hayatın var,açta açıkta kalma.
Ben de dün akşam aldım ama paketleniyor Seven Bekler ve Dirilen Mumya’yı ben de aldım
@Who_Sametto Vagabondlar ile açıkçası bende ilgiliyim ancak hepsini aynı anda temin edebileceğim bir yer var mı? Daha önce pandora.com sitesini kullanmamış biri olarak ürünleri stoklarına katmaları ne kadar sürmekte bilgi verebilirseniz sevinirim.
ucuzkitapal.com tertemiz gönderdiler kitapları. Balonlu poşet içine konulmamıştı ama koliden yara almadan çıkmış
Ben dikkat etmedim alırken çizgi roman sanmıştım. Bir tık hayal kırıklığı oldu bende de. Ciltli çok güzel olurdu. Ben okuyalı epey oldu önümüzdeki hafta tekrar edeceğim bakalım nasıl olmuş.
Ben geçen ay normal baskıyı almıştım ama okumadım. Resimli baskıyı da aldım İlk okumamı resimli baskı ile yaparım artık.
fazla gelen kitapları geri yollayacaksınız yahut fazla geldiğini en azından firmaya geri bildireceksiniz di mi?