Geçen gün paylaşmıştım Trendyol kuponuyla aldım diye, aynıları bugün bir kez daha geldi ilknokta sanırım ilk kez böyle bir hata yapmıştır
Yaptıkları zamlara saysınlar.
Kesinlikle o kadar zam yaptılar bu bir şey değil onlar için
Aa nasıl böyle bir hata yaptılar, hayret.
Valla bedava.
Kedi bile şaşırmış
Güle güle okuyun.
Kökenlerin içindekiler kısmı varsa resim çekip atabilir misiniz?
Amazon Kanada’dan kitap alan oldu mu daha önce?Daha önce Amazon.us üzerinden kitap alan arkadaşlar görmüştüm burada ama Amazon.ca üzerinden alan var mi merak ettim.Hediye kartım var Amazon Kanada’dan kullanmak istiyorum,sorunsuz gelir umarım
Bu felsefe serisi kitaplarından bende almıştım. Henüz hiç birini okumadım, okuduğunuzda yorumlarınızı beklerim. iyi okumalar.
Arkadaşlar, ben bu saatte İlknokta %50 indirimine daha fazla karşı koyamayıp beş kitaplık (Vakıf’ın Sınırı, Vakıf ve Dünya, Kralların Son Çaresi, Dokuzuncu Cemiyet ve Çocuk Hırsızı) bir alışveriş yaptım, 160 küsür tuttu. Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.
Düzenleme: Resmen 4-5 saat içinde kargoya verilmiş, Amazon’a rakip mi acaba?
Seriyi ben de eşimin dikkatini çektiği için topladım ve ben de hiç okumadım. Okuduğumda mutlaka bildiririm dostum
Çok teşekkürler. Elinize sağlık
Yıldız Tozu resimli baskı pek tahmin ettiğim gibi çıkmadı. Resimleri pek sevemedim gibi, belki okudukça resimler anlamlandıkça daha güzel gelebilir. Keşke kitap sert kapak basılsaymış.
Hepsiburada İthaki mağazasından 10 liraya, evet yanlış duymadınız 10 liraya, aldığım Işık Yaratan Serisi kitapları geldiler. Bedavadan biraz pahalıya aldığım için çok mutluyum. Zira İthakiden anca böyle kitap alabileceğiz bu gidişle
Bu vesileyle tekrardan indirimi haber veren @keltmuzoso ya teşekkür ederim
Çok sevindim, keyifle okuyun .
Amazondan vaiz serisini ingilizce olarak topluyordum. 4-5. Kitabı aldım. Kaldı geriye son cildim.
D-Gray man ise yıllar önce çok sevdiğim ve takip ettiğim bir animeydi ama mangakası rahatsızlanınca, devam sayıları nadir gelmeye başladı. Hepsiburada 75/25 kodum ile koleksiyonluk ilk cildi aldım. Bundan sonra büyük ihtimalle sevdiğim kapaklarını elimde bulundurmayı düşünüyorum.
Ek olarak Pandoradan özel sipariş oluşturduğum Spin the Dawn geldi. Kapak çizimine hayran oldum.