Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

22 Beğeni

Out of Silent Planet ile Once and Future King kaldı aşağıdaki paylaşılanlar içinden. Görsele göre tek cilt basılacak galiba.

A sneak previous :smiley:.

Ehem. Devils basılmadı sayıyoruz çünkü basıldı bitti. O yüzden 3 kitap basılmadı diyelim.

18 Beğeni

Kapakların hepsinin mükemmel olması.. Güle güle okuyunuz.

2 Beğeni

Müzayedelerden bugün gelenler ; Bir Zamanlar Osmanlı, Cihannüma, Tarih Atlası

24 Beğeni

35 Beğeni

Boyut yayınları beni her sene arıyor bu kitaplar için. Bunlara güzel bir rahle yaptırmak lazım raflı.

2 Beğeni

Amazondan Uzayda Şehvet kitabını aldım ve üst tarafı böyle lekeli geldi. Sizce bu küf müdür yoksa başka bir leke mi? Son kitabı ben aldığım için iade mi etmeliyim sizce?

13 Beğeni

Eski bir sahafta da görmüştüm bu kısımları ince zımpara ile temizliyordu. Görsel açıdan düzeliyor.

5 Beğeni

26 Beğeni

Bugün gelenler …

26 Beğeni

"Uzayda Kaybolanlar"ı görünce eski bir dostu görmüş gibi oldum.

4 Beğeni

21 Beğeni
21 Beğeni

Bugün oldukça ilginç bir paketim geldi. Kuzey Kore’den pul katalogları aldım. Evet gerçekten Kuzey Kore’den geldiler.

www.korean-stamp.com.kp Kuzey Kore’nin pul firmasının sitesi. Ülkeye döviz girsin diye dışarıya bolca pul üretip satıyorlar.

Uzun zamandır Kuzey Kore şubelerine e-posta atıyordum ama asla cevap gelmiyordu. Muhtemelen onların intraneti tarafından yazdıklarımın filtrelendiğini düşünüp Çin şubelerine yazdım. Bir yarım saat sonra cevap geldi. Bunları sipariş ettim. Alipay ile ödeme yaptım. Çin şubelerinde konuştuğum kişi de aslında Kuzey Koreli sanırım, isimden öyle anladım. Bazı Kuzey Koreliler Rusya ve Çin’de çalışabiliyor. Kitaplar önce Pyongyang’dan Çin’e gönderildi. Çin’den de bana tekrar kargolandı.

Ayrıca bu yazıştığım kişiye, “Ben Kuzey Kore’yi çok seviyorum. Pyongyang Foreign Languages Publishing House’dan alabileceğim kitap var mı? Böyle bir site var mı ya da siz Kore’den getirtebilir misiniz?” diye sordum. “Sorayım, döneceğim” dedi ve Excel listesi gönderdi. 29 kitaplık satın alabileceğim bir listeydi. Bu kataloglar bana ulaştığına göre, o kitaplardan da sipariş vereceğim.

35 Beğeni

Kitapyurdu Artemis %50 indirimli diye alayım dedim ama Ciltli Shantaram tırt bir baskıymış, sırtı da hasarlı geldi zaten :neutral_face: Sayfalar ince, sayfa düzeni sıkışık, cilt kalitesiz mukavva. 2-3 sene önce okumaya niyetlenmiştim ama unuttum gitti sonra, bir ara okurum bakalım.

30 Beğeni

27 Beğeni

27 Beğeni

31 Beğeni

24 Beğeni

24 Beğeni