Dediğin çok doğru. Kimi x kargodan memnun kalmazken, başka bölgede biri çok memnun kalıyor. Paketlemede de dediğin gibi işini titiz yapana denk gelirsen bal kaymak. Onda da gene x firmadan alıp memnun kalmazken, diğer kişi çok memnun kalabiliyor.
Hatta hangi arkadaşlardı hatırlamıyorum ama Rihtımda aynı kitap sitesinden biri memnun, diğeri ise memnun kalmamıştı ve mesajları alt altaydı. Aynı zamanlarda almışlar
Tamamen doğru. Nereden aldığın farketmez. Bari görevli paketleme yapmadan kitap kapağına baksa şöyle göz ucuyla sayfalara göz gezdirip bizlere ulaşsa direk atıyorlar sonra da iadeyle uğraşıyoruz.
Bizler de yukarıda bundan söz ettik zaten. Yani baloncuklu poşet ve sağlam koli kullanmaktan bahsettik. Kitapların hasarlı olup olmamasına değinmedik. Kitapların hasarlı oluşu yayınevinden de kaynaklanabilir. Burada şans devreye girebilir. Yumruk büyüklüğünde delik olan bir koliyi göndermek bence şans değil, o gönderen şahsın kalitesizliği
Ben yıllarca İdefix’ten alışveriş yaptım. On alışverişin dokuzundan memnun kalıyordum. Hiçbir zaman böyle bir koliyle kitap göndermediler. İçerisindeki kitaplarda elbette zaman zaman kusurlu kitaplar çıkıyordu, ancak kolilerde sorun olmuyordu.
Aynısını ben de yaşadım hatta buraya da görselini atmıştım Cehennem Diskosuydu galiba kitap. Amazon bana katiyen böyle bir şekilde gönderim yapmadıklarını, bilerek ürünlere zarar vermeyeceklerini arayıp söylemişti. Ben sonradan araştırdım ki kargoda torbaların içinde başka bir ürün yüzünden delik açılmıştı. Bunu gördüğümde aklıma direkt kendi olayım geldi. Muhtemelen taşınma kaynaklı bir sorun. Yoksa kullanılmış koliye kitap koyulup gönderilmez.
1- V. S. Naipaul - Miguel Sokağı
2- V. S. Naipaul - Özgürlük
3- V. S. Naipaul - Gerillalar
4- V. S. Naipaul - Gelişin Bilmecesi
5 - V. S. Naipaul - Güneyde Bir Gezi
6- V. S. Naipaul - Bay Biswas İçin Bir Ev
7- Kim Stanley Robinson - Mavi Mars
8- Kim Stanley Robinson - Yeşil Mars
9- Cormac McCarthy - Yolcu
10- Cormac McCarthy - Stella Maris
11- Jack Finney - Beden Kemiricilerinin İstilası
12- İsaac Asimov - Nemesis