Savaş Ritmi - Fırtınaışığı Arşivi 4. Kitap Okuma Etkinliği

Bende öyle düşündüm, güçleri de diğer diyarlardan toplaya toplaya muhtemelen. Zaten bu kitabın sonunda Taravangian ile karşılaştığında kaybettiği nefesler ile Nalthis’ten aldığı gücü öğrendik. Sissoylunun bir yerlerinde Allomansisini de görmüştük sanki ama unuttum ( gizli tarih olabilir? ).

Biraz sosyal medyalarına da bakındım şimdi, forumda cevap gelmemesi gibi orada soranlara da hiç cevap gelmemiş :joy: Tarih hala yok, ama açarız ya konuyu. Uzuuun bir etkinlik tarihi gireriz, nolcak :grinning_face_with_smiling_eyes: . İngilizce okuyanlardan diğerleri de yorum yazarlar.

Bence okunmayacak bir şey yok ya, öyle serinin yerlerde sürünen bir seviyeye indiği yok. İlk kitapların seviyesinde değil sadece. Bunu da ben Sanderson’ın bazı şeyleri illa yazmam lazım, mutlaka detaylandırmam lazım, okur bunu da merak eder bunu da koymam lazım vs gibi ismi büyüyen yazarlarda çok gördüğüm bir durum yaşamasına bağlıyorum :joy: .

Bir de biz periyotları ne kadar aralıklı yapmış olsak da, yine de hem kitaplar hem evren çok hacimliydi. İster istemez yordu. Ben bunları okurken boş vakitte başka şeylere hiç girişmemeye çalıştım, yoksa çok yavaş gidiyordu okumaca.

6 Beğeni