İnsanın boş vakitlerini değerlendirmek için yaptığı aktivite-hobilerin insanı mutlu etmesi gerektiğini düşünürüm. Örnek olarak spor fanatizmini de bu yüzden hiç anlayamadım. İnsanı mutlu etmesi gereken bir şey, mutsuz ediyor, sinirlendiriyor ise bir sıkıntı yok mudur? Forum da benim için aynı şekilde. Forumda ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum. Foruma girip başlıklarda yazılanları okumak, sinir bozucu. O yüzden niye vaktimi burası ile harcayayım?
Sevdiğim, saygı duyduğum üyeler oldu, ama azınlıkta kaldılar. Bu insanların azınlıkta olmasının suçlusu forum yönetimi benim gözümde. Lakin giderken yönetime yaptıkları yanlışları anlatmayacağım. Zaten forumun halini görüp, hala düzeltmediler ise umurlarında değil demektir, düzeltmeyi başaramadılar ise, yetersizler demektir. Aylardır forumda yaşananlar yeterli, benim ekstra bir şey dememe gerek yok.
Uzun süredir yazmıyor, yazılanları da okumuyordum zaten, sadece bana mesaj atan, soru soran bazı üyelerin sorularını cevaplıyordum. Forumdan uzak kaldığım bu süre bana forumu az sayıda üye hariç özlemediğimi, tam tersi sinir bozucu daha az şey gördüğüm için hayat kalitemin düzeldiğini gösterdi. O yüzden bu kendimce deneme süresi olarak gördüğüm forumdan uzak kalma kararının bir sonraki adımını atıyorum ve forumdan tamamen ayrılıyorum.
Son olarak, ortak zevklerimi paylaştığım, bazen tartıştığım, bilgimi paylaştığım, benimle bilgisini paylaşan yazarlara hoşça kalın diyorum. Bir süre öncesine kadar güzel vakit geçirmemi sağladınız için teşekkürler.