Neresi çıktı hocam? Hayırlı tezkereler şimdiden. Ben de geçen yıl bu zamanlarda gitmiştim. Allah kolaylık versin şimdiden.
@Erdo Teşekkür ederim.
Ben normalde 1.5 sene önce bozdurup tekrar ertelemiştim ama o zaman Ankara/Etimesgut çıkmıştı. Ben 10 sene sonra olsa bile yine aynı yere aynı rütbe ile gidiliyor diye biliyordum. Biraz ihmalkarlıktan biraz da zaten Ankara diye düşünmekten sevk belgeme bakmadım aldıktan sonra. Ankara otobüs biletlerine bakarken şansıma sevk belgemde Amasya yazdığını gördüm. Yani Amasya’ya gidiyorum yarın bir sorun çıkmaz ise. 1.5 senedir tüm psikolojimi ve araştırmalarımı Ankara’ya göre hazırlamıştım o yüzden büyük bir ters köşe yemiş oldum.
Hayırlı tezkereler. Çarşı izninde aravara uğrarsın. Gerçi çarşı izinleri yasaktı en son ama tekrar devreye girebilir diye düşünüyorum.
Acemilikte zaten izin yok ama ustalıkta ne olur bilmem. %90 Kıbrıs’a atıyormuş. Pişip geleceğim gibi duruyor.
Sınır gelirse ayvayı yedin geçmiş olsun. Birader aynı tarifeyle yaptı Amasya-Kıbrıs, zor bitti askerlik. Nöbet süreleri çok fazla.
Tekrar Amasya içinde dağıttı orada yapıyorum. Rahatım şimdilik 1 ayım geçti. :’) Ama herkes Kıbrıs’a gitti Martta gelen
Kıbrısa gitmediğine sevinmelisin. Amasya zaten komple acemi birliği gibi. Hayırlı teskereler çift rakama düştün umarım
Yok ya bizi direkt aldılar usta birliğine burası çıkınca. 1 ay yeni oldu, 140 gün var daha.
Oooo az kalmış. 41 gün sonra iki basamak.
Hayırlı tezkereler, iki ay sonra plakalara düşersin. Sayması keyifli oluyor sonra bitti gitti
Biter mi ya. Zaman hızlı geçiuor ama 140 da çok.
Spoiler veriyorum:
Bitiyor
Mehtabı görmüşsün, şafak vakti yaklaşıyor şimdi. Şafak doğan güneş, O gün geldiğinde güneş senin için doğuyor.
Yazmayı seviyorsan not defteri bir şey alsaydın, çünkü bir daha yanyana gelmeyeceğin kişilerle karşılaşıyorsun orada, gözlem yapmak için iyi bir yer.
Rüyamda beni hâlâ askere çağırıyorlar. Günün yanlış sayılmış, dört gün daha askerlik yapman lazım diye ://
Ben de Amasya 12-1-3’te yaptım. Aklıma geldikçe o yaz sıcağı ve meşhur ictiması (bi günde rekor 12 kere) güzel bir şekilde yad ediyorum. Gittiğimde esmerdim, döndüğümde siyahi.
Merhaba sevgili forum sakinleri. Bir süredir aklımda olan şeyi bugün itibariyle gerçekleştirmeye karar verdim. Sessiz sakin çekilecektim aslında ama burada paylaşımda bulunduğum insanlara bir iki kelam etmeden gitmek bana iyi gelmeyecek.
Benim bugüne kadar ki en büyük şansım bolca dostum ve arkadaşımın olması. Sosyal anlamda her zaman doygun yaşadığımı söyleyebilirim ama aslında çoğu zaman kendi kabuğunda yaşayan bir insanım. Son birkaç senedir de foruma harcadığım zaman hatrı sayılır miktarda. Burada birçok kişiyle kısa süreli ve uzun süreli etkileşimimiz oldu. Kimileri benim için bir kaçışı temsil etti kimileri ise sığınacak güvenli bir alanı. O yüzden burada sizlerle olan iletişimim çok kıymetli ve benim için her zaman bir kazanç olarak kalacak. Kıymetli vaktiniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Forum artık bana pek iyi gelmiyor. Gerek sosyal hayat gerekse internet aleminde farklı mecralardan kaçıp sığanabildiğim bir yer olma özelliğini ne yazık ki yitirdi benim için. Forumda ve genel olarak ülkede artan gerginlik, iletişimin azalması gibi şeyler artık üzerime çok yük bindirmeye başladı ve artık kimseye ulaşamadığımı hissetmeye başladım. Ben de kendi payıma bunlara katkıda bulunmaya başladığımı hissediyorum. Kısır bir döngü.
O yüzdendir ki artık benim için veda vakti geldi. Keyifli vaktiniz ve zaman zaman sabrınız için teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun. Olur da ulaşmak isteyen olursa kişisel sosyal medyam bu.
Sevgiler.
GKS
Ben foruma doydum, forum da bana doydu. Bulaşıkları kim yıkayacak kısmına geldiğimiz için ötanazi işlemlerimi başlatıyorum. Neyse tarzım her zaman trajediden çok trajikomik olduğu için uzatmıyorum. Kalbini kırdığım biri varsa gelsin bir daha kırayım, başka bir hayatta görüşmemek üzere.
Not: Beni güzel hatırlayın diye bu defa profil fotoğrafımı değiştirmedim.
Bence olayı yanlış anlıyorsunuz ülkeden gidecektik, forumdan değil.
Onun basın açıklamasını başka bir platformdan duyuracağım xd
Nereye? Daha karpuz kesecektik Güney Topraklarında Orklarla beraber.
Umarım bu da şakalarından biridir…