Sessiz Gemi (Rıhtım'a Veda)

Ağır oldu
(20 krktr)

1 Beğeni

İnşallah :slight_smile: 20li bişi

3 Beğeni

Yok artık ama….
Howl da giderse.
Biz zaten yeniyiz ortamı bilmiyoruz takılıyoruz öyle sayenizde kaynaşmaya çalışıyoruz.

3 Beğeni

Bir daha düşünsen ya bu kararı, yani biraz kafa dinle sonra çık gel tekrar. Arar gözlerimiz seni forumda. :blush:

4 Beğeni

Benim gidip gelmelerimi özlemiş, ondan böyle yapıyor :// Şaka bir yana bazı yorumlar ve döngüsel tartışmalar insanı forumdan soğutuyor. Kendi adıma ben onlara hiç bakmıyorum. Ama sanırım Howl çok maruz kaldı. Zehirlenmiş. @_@

1 Beğeni

Halbuki benimkisi zehirsizdi. Vedasını benimle yapması üzücü oldu.

2 Beğeni

Olay ne bilmiyorum ki ¯_(ツ)_/¯ sadece genelde forumdan gitmelerin nedeni bu, onu biliyorum.

1 Beğeni

Boşverin en iyisi yoksa siz de gidersiniz.

2 Beğeni

¯_(ツ)_/¯ Aziz Hayri anlamadı

2 Beğeni

Emekli oldum arkadaşlar.

Çok da şey yapmamak lazım. :buyucu:

:vulcan_salute::frog:

31 Beğeni

Cadıya EYT çıktı arkadaşlar. Bundan sonra yan gelip yatacak.

3 Beğeni

Yolunuz açık olsun. Bize çok şey kattınız. Sizi tanımış olmak büyük şeref. Emekleriniz için teşekkürler.

5 Beğeni

Hayırlı olsun diyorum ama fazla beklentilere de girmemek gerekiyor. Bir tanıdık, ki kendisi her aynaya baktığımda gördüğüm biridir, bir buçuk yıl önce emekli oldu. Emekli olmadan önce çok hayalleri vardı… da şimdi ayakları suya erdi.

3 Beğeni

Allah’ım bize de nasip et. :pray:

2 Beğeni

Hocalarım konuşulanların ne kadarı mecaz ne kadarı gerçek ben maalesef anlayamıyorum :frowning:

Mukim cadımız gerçekteki EYT düzenlemeleriyle emekli mi oldu, yoksa denetmenlikten mi emekli oldu yahut komple mi internetten elini eteğini çekiyor anlamadım ben, şu an nasıl hissetsem ne tepki versem bilemiyorum. :confused:

8 Beğeni

Valla ben EYT anladım da öyle bir tepki verdim. Benim kafam emeklilikte.

3 Beğeni

İkinci dediğinizden oluyor. :joy: Ama sağı solu belli olmaz Cadı’nın. Sadece Denetmen olmaktan sıkılmış da olabilir.

4 Beğeni

Ben de, yoksa o kadar yazı boşuna

3 Beğeni

Hayırlısı olsun ama biz şimdi nasıl kurbağaya dönüşücez? Bizi kim kurbağa yapacak?
:cry::cry::cry:

2 Beğeni

Eğer emeklilik Rıhtım’a ilişkinse gerçekten büyük kayıp. Umarım sağlığınız iyidir ve tekrar aramızda olursunuz.

4 Beğeni