Sessiz Gemi (Rıhtım'a Veda)

Neredeyse yaptığım tüm hareketler paylaşıldı. Mesaj silinmiş ama soruya cevap vereyim:

Birilerini takip etmek veya engellemek bana göre değil ancak bazen başlıklar o kadar dağılıyor ki başlığın asıl amacını bulmak yorucu oluyor. Bu sebepten izlediğim başlıklar da oluşan bu dağınıklığı toplamak, sayfalarca yazıya sebep olan durumlara sebep olan durumları ortadan kaldırmak için engellemek zorunda kalıyorum.

Kendi görüşüm katılırsınız katılmazsınız; denetmenlerin birisi kendi diğeri denetmen hesabı olmak üzere iki hesabı olmalı.

4 Beğeni

Buna ani karar verdim. Kayıp Rıhtım’ın ilk kurulduğu zamanın ikinci yılından beri forumlara üyeyim. O zamanlar internette bulduğum tüm fantastik sitelere üyeydim, o siteler kalmadı buradaki aradığım fantastik ortam da değişti benim için kısır döngü oldu, kitap kapağının rengi mi değişmiş, yayınevi story atıp kitabı 2 yıl sonra mı çıkarmış umrumda değil. Oldschool fantastik sevdiğimden aradığım muhabetti bulamıyorum ama fazla vakit geçiriyorum. Başka sosyal medyaları kullanmadığım gibi artık burayı da kullanmayacağım. Dostlarıma selam olsun.

15 Beğeni

Biraz hava değişikliği sonrası geri dönersin de gidişin kalıcı olmaz umarım, görüşürüz dostum.

7 Beğeni