Forumca bir sıkıntımız mı var yoksa?
Son kale @Agape kaldı . Vedaları sevmedigim için gitmiyorum ben de, bir de uyuzluk olsun yani.
Giden gidene :((
@alper abi çok değer verdiğim üyelerdensin. Beğenemiyorum bile, elim varmıyor gönderine.
Forumca bir sıkıntımız mı var yoksa?
Son kale @Agape kaldı . Vedaları sevmedigim için gitmiyorum ben de, bir de uyuzluk olsun yani.
Giden gidene :((
@alper abi çok değer verdiğim üyelerdensin. Beğenemiyorum bile, elim varmıyor gönderine.
Ben de gitsem mi yoksa kurbağaya mı çevirsem diye düşünmekteyim uzun zamandır.
Kurbağa olmak daha iyi. Diğerini seçenek olarak bile düşünmek istemiyorum.
Aklım galiba gerçekten gidiyor, diye düşünürken buldum kendimi. Tüm keyfim kaçtı.
Bu gemi Bilbo’nun bindiği gemi değil arkadaşlar benden demesi.
Ne oluyor yahu, herkes teker teker gidiyor… Acilen bir önlem almamız lazım. Bu nasıl bir yaprak dökümü ola ki?
Yolunuz açık bahtınız ak olsun. Bu arada herhangi bir mecrayı kullanıyor musunuz ? Onayınız varsa eklemek isterim sizi.
Vulcan olarak duygusala bağlamadan tek diyebileceğim: Ömrün uzun ve bereketlice geçsin
Bu konuda okunmamış mesaj görünce korkarak tıklıyorum.
Ben de mesaj gelince korkuyorum
Bir kısmınızdan çok değerli kitap tavsiyeleri aldım. Paylaştığınız kitaplar yüzünden de “kitap almayacağım”, “kitap almam lazım” dedim, dedim ama aklım çelindi yeri geldi kendime verdiğim sözleri bozdum.
Foruma geldiğimde “zaten giderim” diyip tanışma başlığında kendimi tanıtmak istemedim fakat giderken misafirliğimizin adaplarını yerine getirip öyle gideyim istedim. Burada faal olarak 1 ay bulundum ve kendim için maksimum fayda sağladım. Portalda ve forumda emeği geçen herkese; gecesini gündüzünü birbirine katıp kitapları anadilimizle buluşturan çevirmenlerimize, titizlikle çalışan yayınevlerimize teşekkürlerimi sunarım.
Hoşça kalın.
Veda değil ama eskiden yaptığım şekilde forumu çevrim dışı takip edeceğim bir süre. Sağlıcakla…
@alper, ile benim düşündüğümüz, konuştuğumuz bir durumdu bu aslında. Bilgi paylaşımının çok düşmeye başladığını, farklı bir tarzın oturmaya başladığını düşünerek gittikçe az uğrar, yazar olmuştuk.
Bir süre uzak kalmak en doğrusu olacak. Bekle beni Alper ben de geliyorum