@Ozgur umarım istediklerinize ulaşırsınız, yine de sizinle tanışmak güzel bir rastlantı oldu. Yine şansımı zorlar burada Dost Körpe ve 6:45 över , kulaklarınızı çınlatıp, dönmeniz için uğraşırım.
Acelesi yokmuş zaten. Sorun etme.
Temsili Münzevi Sultan:
Ekleme: Arkasından konuşmak da ayrı bir keyifli he.
Bir üzücü ayrılık (pause mu desek?) Daha . Oysa ne güzel okuduklarınızı ve hızınızı görüp motive oluyorduk…
Ama ne olursa olsun, hoşçakalın ve tüm balıklar için teşekkürler🐬
@Ozgur aklıma geldi, Starbucks kahveye zam yaptı diye gidiyorsan bu konuda sana bir tepkimiz yok. Bizim derdimiz Starbucksla.
Önce @_Ged şimdi de @Ozgur . Olmuyor böyle. Tamam Ged geri döneceğini belirtti de sizin mesajınız pek öyle değil. Şu mesajı düzenlesek de Özgür’ün de geri geleceğini yazsak olmaz mı?
Umarım şöyle bir kaç gün forumdan uzaklaşıp sonra tekrar dönersin. Her şey dilediğin gibi olsun
En yakın zamanda bekliyoruz.
Umarım @_Ged de, siz de en kısa zamanda geri dönersiniz. Forumun çok değerli üyelerinden birisiniz bence.
Bir gün kararınızı değiştirip bu mesajı silmeniz dileğiyle. Hoşça kalın.
Foruma çok şey kattınız, ayrılığınız bir kayıp olacak. Ama veda gerekiyorsa ısrara yer yok. (Tanışmak istediğim kişiler forumdan gidiyor. Neden Shakespeare tragedyası karakteri gibi oldum bu konuda, neden? Ah, ah…)
Öykülerinizi severek okuyordum, umarım bir gün öyküleriniz ve şiirleriniz ile başarıya ulaşırsınız.
Bir gün tekrardan sizi burada görmek dileğiyle…
Vector gitme zaten. Arada hepimiz gidip geliyoruz. Ama gitmeni istemem.
Bu arada ben de burada bana dönüş yapan ya da başka türlü iletişim kuran herkese teşekkür ederim. Bu topluluğa cidden alışmışız. Unutmadan balıklar için ben de teşekkür ederim.
Silinmiş mesajların içinde en sevindiricisi.
Ben de bazen veda etmek istiyorum. Yaz ayında denedim. Ama olmuyor.
Hoşgeldiniz ve iyi ki döndünüz.
[quote=“Vector, post:187, topic:12676”]
Herkesten çok özür dilerim. Yine veda edemedim sizlere.
Özüre gerek yok, dönüşünün verdiği mutluluk çok büyük.
İnsanlardan kestiğim umutlar ve bazı başka durumlar ben de bu düşünceye sebep oluyor fakat foruma bir bağlılık duyuyorum.
Mutlu ve en önemlisi sağlıklı forumlar ve yıllar geçirmeniz dileğiyle.
Ohhh, güzel dönüşler
Kimse yanlış anlamasın ama bu başlığın forumdaki en gereksiz konulardan birisi olduğunu düşünüyorum.Destan gibi veda mesajı attıktan üç gün sonra,herhangi bir başlıkta ismini görüyorsam gülüyorum.Tabii ki istediğini yapmakta özgürsün,ama dışarıdan bakınca bu bana biraz yapmacık geliyor.Sadece böyle gözüktüğünü söylemeye çalışıyorum.