Bazen biraz dışarıdan izlemek daha güzel oluyor. Daha farklı görüyorsun pek çok olayı. Özlediğini hissettiğinde geri dönmek şartıyla tabi…
Biz yine 1000kitaptan okuduklarını takip ederiz.
Bazen biraz dışarıdan izlemek daha güzel oluyor. Daha farklı görüyorsun pek çok olayı. Özlediğini hissettiğinde geri dönmek şartıyla tabi…
Biz yine 1000kitaptan okuduklarını takip ederiz.
Arayı uzun tutma, seni bekliyor olacağız.
Arayı sakın çok açma, seni bekleme modundayız
Üzüldüm
Veda olmadığına göre sıkıntı yok. En kısa sürede dön ama arayı uzatma
Sizi özleyeceğiz.
Ara vermek iyidir. Sizi özleyeceğiz ama hüzün ile değil.
Görüşmek dileğiyle.
Bir takım kendime göre sebeplerle rıhtımdan uzaklaşıyorum. Tekrar dönerim gibi şeyler söyleyemeyeceğim zira döner miyim ben de bilmiyorum. ancak bir veda mesajım da olsun istedim.
Çeviri aktivitesinin son aktivitesi yarım kalmayacak. Çeviri zaten bitti editörlük kısmını da yapıp Agape’ye yollayacağım. Muhtemelen sonrasında anasayfada paylaşılır.
Long live and prosper
Sağlık ve mutluluk ile ilerleyin yolunuza. Vedalar hep üzücü olur. Ama bazıları gereklidir.
Bir gün umarım geri dönersiniz. Foruma katkılarınız çok büyük. Sizinle hiç tanışmadım. Bir gün sizinle tanışmak ve güzel bir sohbet etmek istiyordum ama hayat izin vermiyormuş maalesef.
Bir gün görüşmek dileğiyle. Yolunuz açık olsun.
May the force be with you…
Hoşçakalın , umarım sizi burada tekrar görebiliriz.
Muhtarla konuştum, ikematgahını vermiyormuş, biraz dinlenip geri gelmek iyi oluyor. Bir dünya yazar konun var, en azından onlar için ara ara uğramalısın.
Bunun bir bedeli olur…
@Ozgur senin olmayışın bana göre eksiklik olur, ciddiyim. Biraz kafanı dinledikten sonra dönmeni bekliyoruz. Görüşmek üzere…
@_Ged ile birlikte seni de en kısa süre içinde görmek istiyoruz. @Ozgur
Rıhtımdan ayrılmak için Amyrlin’in mührünü taşıyan bir belge getirmeniz gerekiyor. Gerçi… Amyrlin’in bizzat kendisi dahi gelse sizin çıkışınıza izin vermiyorum.
Eğer @Ozgur geri gelmezse Münzevi Sultan ve ordusu Kayseri’ye saldıracakmış. (@BiblofilYouTube)
Belli, kadraja bile sığmamışlar…
Yalnız biraz uzun sürebilir. Sonuçta iki geri bir ileri gidiyorum. Kayseri diye çıktım yola ama şimdilik Suriye’ye varabildim. Arada bir yer herhalde.