Evcil hayvanım (sırf anlaşılsın diye böyle itici yazdım yoksa o benim bebeğim) uyuyor diye ışığı açamadım ama baya alakasız gemilermiş Bir de 13-15 senedir bende, resmen hiç tanıyamamışım.
Teşekkürler gidip bakacağım.
İkinci ayracı çok beğendim. Nereden aldığınızı hatırlıyor musunuz ?
Buradakilerin hepsi Aliexpress’ten
Tamamdır teşekkürler
Lise yıllarımda arkadaşlarımla okulda oynaya oynaya yıprattığımız, en sonunda da bir çoğunu kaybettigimiz bir desteden favori kartımı ayraç olarak kullanıyorum. Çok sık kaldığım yeri karıştıran biri olduğum için de eğer sağdaki sayfada kalmış isem kartı ters koyuyorum

Yalnız değilmişim!
Kendimden bir şeyler katmak istediğim için dergilerden kestiğim birkaç resim oldu. Nilgün Marmara ve Furuğ Ferruhzad hanımları çok seviyorum, en çok kullandığım iki ayraç. Sulu boya tarzı olan kuzenimle beraber yaptığımız baskının bir kısmıydı, ayraç haline getirdim. Bazen birden fazla ayraç kullandığım oluyor sayfa aralarında.

GOT ayracı çok iyiymiş
Atm gibi kitap okuyorum, sadece on ve katları ://
Teşekkür ederiim D&R’dan aldığımı hatırlıyorum sanırsam 2016 senesi civarıydı. Aslında Baratheon hanedanı ayracı kalmadığı için ikinci tercih olarak Stark hanedanını almak durumda kalmıştım eh biraz da Jon Snow için
Şimdi hangi dip köşede hatırlayamadım ama GOT ayraçları ve 3-5 adet GOT kartpostalı ben de de var. Epsilon bir kitabı değiştirme konusunda 4-5 kez aynı hatayı yapınca o zaman forum üyesi olan Epsilon editörü ilgilenmiş ayrıca bu ayraçlar ve kartpostallardan göndermişti.
Bende de Gece Kralı’nın kartpostalı vardı. Epsilon konusunda sıkıntı yaşadığımı hatırlıyorum. Pek tercih ettiğim bir yayınevi değil.
Ben ayraç olarak genellikle o günün takvim yaprağını kullanıyorum. Bu bana okumaya ne zaman başladığımı hatırlatıyor. Bitirdiğimde de tarihi not düşüyorum. Yine de kitaplarla birlikte gelen küçük bir koleksiyonum var.
Son kidega siparişimle beraber bu geldi. Kendisinin ayracı olmayan kitaplarda bunu kullanmaya başladım.