Sevdiğiniz Kitap Ayraçları

Evcil hayvanım (sırf anlaşılsın diye böyle itici yazdım yoksa o benim bebeğim) uyuyor diye ışığı açamadım ama baya alakasız gemilermiş :smiley: Bir de 13-15 senedir bende, resmen hiç tanıyamamışım. :smile:

image

Teşekkürler gidip bakacağım. :krs:

Galiba en sevdiğim ayraçlar Kidega’nın şu ayraçları.

10 Beğeni

İkinci ayracı çok beğendim. Nereden aldığınızı hatırlıyor musunuz ?

1 Beğeni

Buradakilerin hepsi Aliexpress’ten :slight_smile:

2 Beğeni

Tamamdır teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Lise yıllarımda arkadaşlarımla okulda oynaya oynaya yıprattığımız, en sonunda da bir çoğunu kaybettigimiz bir desteden favori kartımı ayraç olarak kullanıyorum. Çok sık kaldığım yeri karıştıran biri olduğum için de eğer sağdaki sayfada kalmış isem kartı ters koyuyorum :smiley:

11 Beğeni

Yalnız değilmişim! :smiley:

3 Beğeni

17 Beğeni

Geometri kitabı almıştım bu ayracı göndermişler. Aşırı hoşuma gitti.

13 Beğeni

Buda benim Kemal Sunal, Sadri Alışık ve Tuncel Kurtiz’in yer aldığı mütevazı ayraçlarım.

10 Beğeni

Kendimden bir şeyler katmak istediğim için dergilerden kestiğim birkaç resim oldu. Nilgün Marmara ve Furuğ Ferruhzad hanımları çok seviyorum, en çok kullandığım iki ayraç. Sulu boya tarzı olan kuzenimle beraber yaptığımız baskının bir kısmıydı, ayraç haline getirdim. Bazen birden fazla ayraç kullandığım oluyor sayfa aralarında. :blush:

16 Beğeni

GOT ayracı çok iyiymiş

2 Beğeni

Atm gibi kitap okuyorum, sadece on ve katları ://

2 Beğeni

Teşekkür ederiim :partying_face: D&R’dan aldığımı hatırlıyorum sanırsam 2016 senesi civarıydı. Aslında Baratheon hanedanı ayracı kalmadığı için ikinci tercih olarak Stark hanedanını almak durumda kalmıştım eh biraz da Jon Snow için :blush:

5 Beğeni

Şimdi hangi dip köşede hatırlayamadım ama GOT ayraçları ve 3-5 adet GOT kartpostalı ben de de var. Epsilon bir kitabı değiştirme konusunda 4-5 kez aynı hatayı yapınca o zaman forum üyesi olan Epsilon editörü ilgilenmiş ayrıca bu ayraçlar ve kartpostallardan göndermişti.

3 Beğeni

Bende de Gece Kralı’nın kartpostalı vardı. Epsilon konusunda sıkıntı yaşadığımı hatırlıyorum. Pek tercih ettiğim bir yayınevi değil. :blush:

1 Beğeni

Ben ayraç olarak genellikle o günün takvim yaprağını kullanıyorum. Bu bana okumaya ne zaman başladığımı hatırlatıyor. Bitirdiğimde de tarihi not düşüyorum. Yine de kitaplarla birlikte gelen küçük bir koleksiyonum var.

12 Beğeni

Son kidega siparişimle beraber bu geldi. :blush: Kendisinin ayracı olmayan kitaplarda bunu kullanmaya başladım.

20 Beğeni

Sonunda bu serinin bilimkurgu temasını da aldım.

11 Beğeni