Son sahnede Kong’un “Bring me Thanos” dememesi eksiklik.
Dedikodulara rağmen “Hadi ordan? Bu seriye koymazlar! Fazla zorlarlar!” dediğim bir titanı da filme dahil edebilirler.
MechaGodzilla
Cloverfield evrenine yeni bir film geliyor.
2008 tarihli ilk film, buluntu film tarzında çekilmiş sıra dışı bir kaiju filmiydi. Serinin devam filmleriyse Cloverfield ismini taşısalar da ilk filmden bağımsız hikâyelerdi.
Henüz senaryo aşamasında olan yeni projeninse gerçek bir Cloverfield 2 olacağı söyleniyor. Lakin ilk filmden farklı olarak buluntu film tarzında çekilmeyecekmiş.
Bazı yorumcular “Cloverfield 2 mi geliyor?” mesajlarına kuşkuyla yaklaşıyor. İlk filme ufak göndermelerde bulunacak bağımsız bir film olabileceği tahmininde bulunuyorlar.
Haber Kaynağı:
Cloverfield Lane bence güzel, oldukça ilginç bir filmdi. Umarım o kalitede, farklı bir şey yaparlar. Diğer filmlerinin çok kötü olduğunu okumuştum.
İlk iki filmin seveni çok da üçüncü film, yani, seriyle alakası göndermeden halliceydi. Yeni devam filmi canavar filmi köklerini sürdürsün, o da yeter.
Fandom.com’un sosyal medya hesaplarında düzenlediği “Sizce hangisi kazanacak?” oylamasında Kong Godzilla’yı geçmiş.
Mads Mikkelsen, Netflix’in; Hannibal’ın eski bölümlerini yayınladıktan sonra yöneticilerin izlenme sayısından oldukça memnun kaldıklarını ve yeni sezon için neler yapılabileceğinin konuşulduğunu ancak şimdilik kesinleşmiş bir şeyin olmadığını söyledi. (Onedio)
Üçüncü sezon düşük reyting aldığı için erken final yapmıştı.
Oyuncu kadrosunda çok değişiklik olmazsa güzel bir dizi izleyebiliriz.
Reha Erdem’in “Seni Buldum Ya!” filmi 13 Mart’ta Mubi’de yayınlanacakmış. Reha Erdem’in yaptığı işleri çok beğeniyorum. Ama bu filmi zoom üzerinden çekmişler o yüzden biraz şüpheliyim
Mubi bugün boyunca ücretsizmiş.
Arkadaşlar Johnny Depp 'den haber var mı anket başlatmışlar diyorlar karayıp korsanların da oynaması hakkında. Disney teklif götürmüş diyorlar bu kaynak gerçek mi !
Karayip Korsanlarının sihri kalmadı zaten oynamasada olur çekilmesede olur zaten artık.
O adamın kariyeri bitti. Bir daha eskisi gibi olacağını sanmıyorum.
@Husey öyle deme yav. Sonuçta korsancılık teması çok işlenen bir tema değil. Ne sinema dünyasında ne de oyun dünyasında(ve evet ubisoft’a bu konuda çok kızgınım.)