Sinema Dünyası

1 Beğeni
1 Beğeni

Bugün Ataşehir Buhara parkında Hababam Sınıfı Sınıfta kaldı filmi gösterilecek. Öncesinde oyuncularla söyleşi düzenlenecek. Gelen var mı? :upside_down_face:

https://www.atasehir.bel.tr/haber/hababam-atasehir-in-parklarinda

1 Beğeni
3 Beğeni
4 Beğeni

Çok uzun zaman önce okuduğum çok güzel bir kitaptı özellikle ilki umarım güzel bir filmdir.

2 Beğeni
2 Beğeni
3 Beğeni

Geliyor gelmekte olan. Perşembe çıkacak olan fragman filmin rengini belli eder biraz.

4 Beğeni

A24’ten Macbeth uyarlaması geliyor. Yazan-yöneten Coen kardeşlerden Joel Coen. Ayrıca biriciğimiz Frances McDormand oynuyor :heart_eyes: A24’ün bu seneki Sir Gawain ve Yeşil Şövalye uyarlaması epey başarılıydı bu filmden de çok umutluyum.

4 Beğeni
1 Beğeni

Tesadüfen şöyle bir silinmiş sahne görseli buldum yüzüklerin efendisi ile ilgili. Bunun video hali varsa bulabilecek biri var mı?
resim

1 Beğeni

Bu sahne 12 li special edition dvd si sahne arkası kısmından. Her seride 2 dvd film, 1 dvd belgesel 1 dvd de sahne arkasından oluşuyor
Başka sahneler de var
image
image

1 Beğeni
3 Beğeni

Guardians of the Galaxy 3. filmi için Will Poulter’ı Adam Warlock olarak seçmişler. Bir süredir Adam Warlock cinematic universe e dahil olacak dedikoduları oluyordu, resmileşti gibi :slight_smile:

Bu çocuk LOTR dizisindeki rolü bırakmıştı zamanında, nedeni belli oldu :joy:

1 Beğeni

Pek yakıştıramadım ben Will Poulter’ı Adam Warlock rolüne. Bakalım nasıl olacak.

1 Beğeni
3 Beğeni

Ben tam olarak anlayamadım, ilk oyunun geçtiği köşk de var, Racoon City’de geçen yerler falan da var. Bu uyarlama ilk oyunu baz alarak yapılmayacak mıydı? Az çok beklentim vardı ama bol aksiyona kurban gidecek gibi…

1 Beğeni

5 Kasım’ı iple çekiyorum.

1 Beğeni

Mükemmel.

:droll:

7 Beğeni