Sinema Dünyası

1 Beğeni
1 Beğeni

Konuya aynı kullanıcı tarafından sürekli yabancı dilde twitter linkleri atılmasından dolayı konuyu takip edesim gelmiyor artık.

2 Beğeni

Cap America fragmanında Falcon aktörünün adının bam bam

ANTHONY
MACKIE

yazmasına güleyim mi midem mi bulansın karar veremedim. Umarım geri batarsın Marvel. Ultimate serisiyle gençliğimizi yok saydığın gün ölmüştün zaten. Sinemada da aynı mallığa devam. 10 yılda şımaranı da ilk defa gördüm, sanırsın X-Menleri kullanmış, archenemyleri hatmetmiş, çevresine düşük profil dizi, film örüyor. Mal demiş miydim? Feige’ye tapan mallara da söveyim dünya genelinde, içim rahat etsin. Sanırsın 60 yıllık malzeme yoktu da adam yoktan evren kurdu. DC için hareket zamanı.

Edit: D’Onofrio’nun yüksek profil Kingpin karakterini dahi dandik kız dizilerinde harcadıkları için üçüncü kez mal demek istedim ve dedim.

1 Beğeni

öncellikle sinema da 2008 de 2019 kadar olan dönem iyi de. X-MENler yıllarca kullanmamasın neden X-MEN hakların elinde olmamasıydı. şimdi elin de olup halen doğru düzgün kullanmaması ne dersen? saçmalık derim. çizgi roman okumak konusun da çocuk yaşta çizgi roman okumaya başlamadım ileriki yaşlarda istesem de madde durumlar da dolayı başlayamadığım için neredyse hiç çizgi roman geçmişim olmadı.

3 Beğeni

Oh be, Cruise’dan mutesekkil film posterlerini ozlemisiz. Fragman guzel gorunuyor. Ving Rhames’i Kusum Aydin’a donusturen Botox zikkimina karsi tek kisilik savasimi surduruyorum. Bu serinin yaptigi en iyi ve en kotu seyin Revecca Ferguson’dan gecmesi de ironik. Su alti opucugu 5. filmi animsatti.

Bu arada Tom Cruise buradaki ve muhtemelen ulkedeki erkeklerin %90’indan iyi gorunuyor.

Not: 90 diyerek iltifat ettigimin hepimiz farkindayiz.

1 Beğeni

Haklar mevzuunu biliyorum canim, 2007’de ulkenin ilk sinema sitelerinden birini acip yuruten kisiyim. Kulliyatini da iyi bilirim Marvel’in. Kendi tarihini burusturup cope atan sirket ne okura saygi duyar ne sana, manasi yok su What Iflerin dalan, onca malzeme varken. Neyse. Cahiliye devrine boyle is.

1 Beğeni

takip edesin gelmiyorsa takip etmesin o kadar zaten ben de memnu değilse forum yöneticileri banlarar beni.

mehmet ali erbile oyuncak hikayesi 3 ve 4 için bile geri dönmedi. bunu için yine dönmez zaten 3 ve 4 de yoktu. ayrıca o filim de okan bey bile yer alırsa öpüp başıma koyarım keşke 3 ve 4 de eşeği seslendiren sezai aydın ölmeseydi. mehmet ali erbile de daha karakterli sanatçıydı.