orijinali ile uyumsuz değil de genellikle türkçe göre çevir yaptırıp platformlar sansür kurallarına göre yaptırıyorlar.
Çekilin ME fanı geldi… Hocam niyeyse bu proje beni gıdım heycanlandırmadı. Yapımcısı daha önce dandik marvel dizilerinde yöneticiymiş. O yüzden bir şey olmaz bu projeden.
Daredevil da yardımcı yapımcılık yapan birisi bence iyi bir tercih.
hızlı ve öfkelin 9 yazarın koymalar dizin nasıl olacağı konusun da fikir veriyor. tam şarteli kapat izle iş olabilir. marvel dizilerin de yöneticilik yapın sıkıntı değil. de aslı avi arad sıkıntı bildiğin tüm mcu dişi sony ve marvel filmlerin yöneticisi ve boktan bir sürü film de çalışmış biri.
film başlığın atmışım ama dizi olacak bu.
Mass Effect her zaman mürettebatınızdaki kişilerle tanışmak ve en sonunda o grupla imkansız görevlere çıkmak ile ilgili olmuştur. Serinin özellikle 2. oyunu bu temel üzerine inşa edilmiştir. Ancak 1. oyun hem hikaye hem de karakterler açısından merak uyandıran ve büyük pilot twistler barındıran oyunudur. Eğer 1. oyunu çok eğip bükmeden olduğu gibi aktarırlarsa çok sıkıntı olmaz.
Allahım birde bu oyunda tamamı kadınlardan oluşan bir ırk var. Bu Woke kültürünün tavan yaptığı şu günlerde bu konuyu nasıl ele alacaklar çok merak ediyorum. Bilmeyenler için Asari ırkı denen bu ırk her ırktan çocuk yapabiliyor. Ama ne olursa olsun doğan çocuk hep Asari olarak doğuyor. Böyle bir genetik özellikleri var(Ben ne anlatıyorum ya )
Ben ne okuyorum ya .
Hocam bende yazarken kendimi sorguladım. Ben millete ne tür bilgiler veriyorum diye Ama oyunda öyle bir ırka var işte. Bunlar hep Genel kültür bilgisi
adam eğer olursa andor yönetmenlerin de birin yazıp yöneteceği bir star trek filimin de yapımcılık yapacak. eğer film olursa star trek film tarafın başında olacak. star wars da 3 film sadece senaryosun yazması daha olası ama 2 tarafın da dizi tarafı iyi kötü devam ederken filmler yapım süreci sıkıntı da.