Sinema Dünyası

ABD hükümetinin 34 üst düzey yetkilisinin yer aldığı, 80 yıl boyunca toplumdan gizlenen insan olmayan zeki varlıkların mevcudiyetini ve büyük devletlerin bu varlıkların sahip olduğu teknolojiyi tersine mühendislik yoluyla elde etmek için yürüttükleri gizli savaşı ortaya çıkaran bir belgesel. Yönetmeni Dan Farah. Mart ayında gösterime girecek.

Kalmamis gibi.

3 Beğeni

Final Destination, The Purge, Cube… Şöyle fikirlerin böylesine ucuz biçimde harcanmasına çok hayıflanıyorum. Bir süredir “adam gibi bir FD de çekseler” diyordum. Gelene bak…

1 Beğeni

Nihayet geliyor yeni film. Çocukluğumdan beri travma yaşata yaşata büyüttü beni. Umarım serinin diğer filmleri gibi güzel olur bu da. ( 4. hariç. )

1 Beğeni

@kolombre @BerkayBing Umarım bu yeni filmin kalitesi iyi olur. Bakalım izleyip göreceğiz. Hazır yeri gelmişken serinin en iyi açılış sahnesini de şuraya bırakayım;

2 Beğeni

Serinin bu filmi kesinlikle favorim. Filmin bu açılışına bayılıyorum. Belki manyak dersiniz benim için ama ara sıra açıp izliyorum sırf o kaos ortamı için. Ailemle maraton yaptığımızda da paranoyamız tavan yapmıştı. Ne zaman yola çıksak ve önümüze buna benzer bir yük aracı geçse hepimizin aklında tek bir soru filizleniyor. :sweat_smile:

3 Beğeni

Sekans güzeldi, evet. Fakat doğum vb. yöntemleriyle "ölüm"ü yenme çabaları ve yarı şöhretli oyuncular yerine eskinin direct to video dediği türde sadece kanlı çeşitlemelerden ibaret halkalar gelmeye başladı. Bunu herkes yapıyor zaten. Senin elinde güzel bir fikir var. Zekice çözümler üret. Seyir zevkini beklentilerle arşa çıkart.

Bakın şu serideki “ihtimallerin ardı ardına sıralanması” ölümlerinin topu, '76 Omen’deki iki-üç sahnenin tırnağı etmez. Hele bir cam taşıma sahnesi vardır ki… Gerim gerim gerilirsiniz, “kan nereden fışkıracak” diye bekleyen seyirci için çekilenlerin aksine.

1 Beğeni

3 Beğeni

Fragmanı çok beğendim. Zaten azılı MARVEL hayranıyız. Retro hava da çok yakışmış. Ön siparişe açılsın da IMAX yapıştıralım hemen. :heart_on_fire:

3 Beğeni

Çocukluğumdan beri favori süper kahramanlarım onlardı ve daima onlar olacak. Bayılıyorum onlara. Umarım hak ettikleri güzel filme kavuşarak daha fazla ön plana çıkarlar.
Dört gözle bekliyorum. :blue_heart: :blue_heart: :blue_heart: :blue_heart:

Galactus’u da gördüm ya daha ne isteyeyim. O da ayrı bir favorim. Genel olarak F4 düşmanlarını beğeniyorum zaten.

4 Beğeni

Death of a Unicorn ve Hurry Up Tomorrow Türkiye’de vizyona girecek mi? girecekse kim dağıtacak? maalesef halen belli olmaması beni sinir ediyor. Death of a Unicorn A24 Blockbuster film olduğun da belki Universal dağıtabilir.

2018 de oynadıkları Filmin devamı.

1 Beğeni

2 Beğeni