Sinema Dünyası

1 Beğeni

https://x.com/gemothy/status/1886855555362259350

1 Beğeni
2 Beğeni

Seri bir yana, Sarah Michelle Gellar (Dexter prequel) ve kocası, She’s All That’te çok sevdiğim Freddie Prinze Jr. ile burada arz-ı endam eden Jennifer Love Hewitt botoxville sakinlerine oranla halen çok iyi gözüküyorlar; eh be adam demezler mi, neden oynatmıyorsunuz bunları sağda solda? Onca saçmasapan yüzlere bizi maruz bırakıyorken?

Seri için yorumum: Candyman ve Tony Todd’a hakaret. Ergenler için beyazlatılmış versiyon. Ne o zaman anlayabildim gerekliliğini ne şimdi. Scream muadili olarak piyasaya sürülmüştü, o da ergenler içindi bakmayın sonradan şişirildiğine. Sinema tarihinin en kötü kastına sahip film olabilir, teşekkürler Craven.

1 Beğeni

Bu sene korku filmleri genellikle üzmedi ve iyi yapınlar izledik. Umarım bu filmde iyi çıkar.

1 Beğeni

Final Destination dönüşünü çok iyi yaptı. Candyman gereksiz abartılmıştı, umarım iyi filmler görürüz. Benim umudum Hellraiser ve ölmeden Englund ile Krueger filmlerinde. Boş hayal ama.

2 Beğeni

Hayal meyal demeyin bakarsınız iyi senaristlerin elinden iyi yapımlar izleyicilerle buluşur.

1 Beğeni

Peter Sellers için Pink Panther’de 2. filmden sonra çok geç kalınmıştı, 11 sene beklediler. 5 sene sonra öldü. Eldeki arşiv kayıtlarıyla bile film yaptılar geç uyananlar. Eh, bu adamcağız da kaç yıldır Avatar çekecek Cameron gibi bekliyor. Watchmen’de “yakışır” dedik diye Rorşak’la bile film çektiler, parayı basalım da Jason vs. Freddy gibi çeşitlemeler çekelim diyen olmadı. Ash bile dirilmişken. Doug Bradley de Pinhead için bekliyor. Cinsiyetsiz (?) birini kullandılar remake’te. E Palpatine desen rezil bir filmle harcadılar, adam hayattayken çek at kenara stüdyo olarak, sonra kullanırsın. Ne bileyim. CGI görmek istemiyorum bu adamları, kanlı canlı oynatmak varken. Piyasada düzgün surat göremiyoruz diğer yandan. Last of Us’taki kıza bak ya. Piyasada kime ne desen alınıyor, herkes bundan şikayetçi, gel gör ki düzgün kasting yapan yok daha. Hangi sinema belgeselini izlesen mevcut aktörler “o günleri özlüyorum” diyor. Seksenler, doksanlar.

2 Beğeni

https://x.com/DiscussingFilm/status/1934990989401174482

Sarah olursa Buffy yeni dizisi ile devam edecek. Jennifer ABC ın 911 tv dizisi ile oyunculuğa devam ediyor. Freddie ise bir ara seslendirme işlerin girdiydi onu dışında bir şey yapmıyor. 3 de gençken bir sürü işte yer alırken yaşlanınca gelen teklif sayısı azalan aktörlerden bir de sırf bir netflix iş ile ünlü oldu diye oyuncu bile olmayan Madelyn Cline isimli manken sağda solda oynatıyorlar anlamıyorum? sırf genç ve güzel diye oynatmıyorlarsa bir şey bilmiyorum.

Değil miymiş? Sizler anne-babanızın hayal dünyasındayken Elizabeth Hurley vardı, her yerdeydi. Ne yapıyor olup da oralarda olduğunu hiç anlayamamıştım. Sonra kalite Kardashianlara kadar düşünce o günleri mumla arar olduk. Cameron Diaz da mankenlikten geldi ama bunlar dediğin gibi tornadan çıkma tek tip. Öbür şehladan çok şaşı duran kız da Leighton Meester kontenjanı ki o da özgün bir yüz değildi. Winona’dan Keira’ya, Keira’dan ona, ondan Olivia Cooke’a, suyunun suyu şekilde. Belli fenotipler her kuşakta yineleniyor. Bill Pullman’dan Aaron Eckhart’a, ondan Nikolaj Coster-Waldau’ya, gördüğünüzde “ben bunu bir yerden tanıyorum” intibası bırakan, tercihte öne çıkmış yüzler. Bu kız da akılda yer etmeyecek bir simaya sahip, üç beş kazandırır, Megan Fox kadar bile durmadan unutulur gider.

1 Beğeni

bu da 90lar da mini diziler ve bölümlük konuk oyunculuklar da yer aldıktan sonra 2004 kadar filmler de yer almış sonra oyuncula ara verip 2010 da tv yıldız olarak diziler de yer almaya başlamış.

Çok bir beklentim yok. İlk iki film eğlenceliydi ama çok da ayıla bayıla izlememiştim. Nostalji için güzel olacak.
Asıl bombayı, seneye çıkacak olan Sidney hikayeli Scream 7 patlatacak bence geri dönüş konusunda.

1 Beğeni

Yani devam filmine gerek var mıydı bende bilemedim. Scream içinde yaşanan olaylardan sonra zorunlu da olsa esas kıza dönüş ve orijinal ekibin dahil olması kaçınılmaz oldu. Pek iyimser değilim ancak somut bir şeyler düşsün bakalım.

3 Beğeni

Belki şaşırtabilirler bizi. Umarım eğlenceli olur.
Scream serisi için objektif konuşamam açıkcası çünkü aşık olduğum bir seri. Deepfake ve yapay zeka odaklı olacağı düşünülüyor gelen bilgilere göre. Eğer bunları kendi tarzlarıyla çok bulandırmadan birleştirirlerse güzel bir geri dönüş filmi olacağını düşünüyorum. Ghostface’in bu sefer cult olarak ortaya çıkacağı söylentisi var ki umarım öyle bir hata yapmazlar.

3 Beğeni

Ya abi ben o seriye Wednesday’den sonra sırf 5 ve 6 da Jenna Ortega var diye başladım. Ama ilk 4 film sevmiştim. Sonra bir gece yarısı başroldeki kızın kovulduğunu öğrenince şoka girip 2 kutu soğuk süt içmiştim. 1 bardak soğuk su ile birlikte kendime gelebilmek için sırf o değişimden dolayı film keyifsiz bir şekilde internete düşünce izleyeceğim.

1 Beğeni
6 Beğeni