Biopic olarak öznesini olumsuz biçimde portreleyen filmlerden olacağını düşünüyorum. Zane kastingi emek israfında heba edilmiş.
İsveç’in Garbo’dan sonraki en büyük yıldızı, Ingrid Bergman’ın doğduğu ve öldüğü gün bugün: 29 Ağustos. Anastasia’dan Ilsa’ya, en güzel hatıralara eşlik eden yüzüyle, Isabella Rossellini’nin sevgili annesini özlemle analım.
Bu herif bu kızın bütün güzelliğini aldı götürdü, sonraki filmde Gollum olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca hiç sevmem yönetmenin kendisini.
Her sene bir film çıkarmaya başladılar. Nasıl bir anlaşma yaptılarsa artık anlamadım.
Evet, fabrikasyon üretim. En azından reklamları son bulur umarım.
bence film de kel olduğu kısım hariç halen güzel görünüyor.
bunular anlaşması olduğun sanmıyorum. Ryan Coogler ve micheal b. jordan gibi oyuncu ve yönetmen ikilisi artık bunlar. ha anlaşma dediğiniz yapım şirketler ile anlaşmaysa öyle bir anlaşmalar yok bence sıra bir searchlight pictures ile bir de universal ait focus features için film yapıyorlar.
Bogonia’nın sinopsisini okudum yönetmen düz dünyacı ve reptilyancı tayfa ile çok taş taş geçmiş gibi filmde.
Emma Stone yapımcılar arasında bütçenin belli bir kısımını karşılıyor ondan sürekli Lanthimos ile çalışıyor.
Bir tık kabak tadı vermeye başladı sanki. Son iki filmi pek iyi değildi. Bununla beraber 4. filmleri olacak bakalım.