Güzel bir çalışma geliyor:
Benim bu filmden yeni haberim oldu. Son 5 Wess Anderson filmini severek izlemiş biri olarak çıktığı gibi izlemeyi düşünüyorum.
Hollywood 'un yarısı burada. Ne biçim bir kadro bu. Diğer yarısı da marvel filmi çekiyor zaten.
International Cinephile Society (ICS), her gün onluk listeler halinde, dekadın en iyi 100 filmini yayımlıyor. Şu ana kadarkiler:

Korku klasiği Candyman’in yeniden yapımı için önümüzdeki perşembe fragman yayınlanacak. Jordan Peele’nin senaryosunu ve yapımcılığını, Nio DaCosta’nın yönetmenliğini üstlendiği proje, orjinali gibi Clive Barker’ın The Forbidden adlı kısa öyküsüne dayanıyor.
Takashi Miike’nin yeni filmi geliyor. Umarım salonlar sadece büyük şehirlere kısıtlı kalmaz.
Sonunda istediğim Batman filmi geliyor. Hem teması dedektiflik hem de iyi dövüş sahneleri olacak gibi.
Zarfın üzerinde Batman’e mi yazıyor yoksa cep telefonundan mı yanlış okudum? Ya da İngilizce de böyle kullanım var mı?
To the Batman yazıyor çevrilmemiş fragmanda.Öyledir büyük ihtimalle.
Evet, ilginç bir şekilde altyazı kullanmamayı seçmişler. Filmde nasıl olur bilmiyorum.
TENET’in zaman çizelgesi açıklanmış:
Birol Ünel kanser nedeniyle hayatını kaybetmiş.
Animasyon filmi The Croods’un devam filmi A New Age’in fragmanı yayınlandı. İlk filmi beğenmiştim. Hikâyenin dinamiğinde, klasik iyi-kötü çatışması yerine, zamana ayak uydururken bocalayan baba ve değişimin sebebi olarak gördüğü genç adamla çekişmesi vardı.
Bakalım, bu sefer nasıl bir dinamik koyacaklar.
Edit: Dublajlı fragmanı çıkmış bile. Fark etmemiştim, büyükanne Klingon çıktı.