Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Merhaba,Brandon Sanderson okumuş birine Şimşek Hırsızı biraz basit gelebilir,ortaokul seviyesinde bir kitaptır aslında ben küçükken okumuştum.:joy:

3 Beğeni

Mitoloji tabanlı roman bulmak zor,bulabildiklerimi deniyorum.Açıkçası çok okuyunca bu seferde okuyacak kitap bulmak zor oluyor bende seçeneklerime bakıyorum, keza ardimdan gelen kızım benden devralir percy i :blush::blush:

Şimşek hırsızına hiç girmeyin bence ya :grimacing: 30 tane falan kitabı var. Benim ucundan girip sonra hemen vazgeçtiğim bir seriydi. Kitapları bulunmaya da biliyor. Sahaflar tanesini 30 40 arasına satıyorlar. 3 ya da 4 ana seri vardı. Geçenlerde yazar kitapları listesini oluşturmuştum. Henüz foruma eklemedim ama. Bu ara biraz eringecim​:sweat_smile:

1 Beğeni

Amazonda hepsi mevcut şuan:d Dknın en çok satan serilerinden bulma sorunu yaşamazsınız.

3 Beğeni

Kızınız sever ve kitapları bulma sorunu yaşarsa ben gönderirim sıkıntı değil kitaplığımda yer kaplıyor kaç senedir,bir daha okuma gibi bir düşüncem de yok:)

1 Beğeni

Dadece ana seri olan 7 kitap dan bahsetmiyorum.

Rick Riordan Kitapları buradakilere bakmıştım ben. Magnus Chase ve Apollonun görevlerinin bir kısmı yoktu listeyi oluştururken. Ama amazona hiç bakmadım. Varsa güzel. Çok uzun serilerden korkuyorum artık :sweat_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, kitapları araştırdım bulunamayanı görmedim şimdilik, bakalım hayırlısı, kitap dünyasına güven olmuyor. Seversem kendisini size yönlendiririm. :blush:

1 Beğeni

Evet bir hayli kitabı mevcut. Özellikle Mısır mitolojisi ile ilgili kitapları ilgimi çekiyor. Bu vesile ile varsa daha bizim yaşlara uygun benzer roman önerileriniz alırım bir dal. :blush:

Ne?! Birisi Percy Jackson mı dedi! :revolving_hearts:
Ortaokul sona doğru okuduğum için bende yeri ayrıdır.Magnus Chase ve Kane Günceleri de var bende,en az Percy Jackson kadar güzeller.:grin:

20 Beğeni


Gençlik ve Spor Bakanlığının gönderdiği kitabı ve geçen hafta sipariş verdiğim seriyi aldım.:blush:

16 Beğeni

Harika, hepsi çok güzel görünüyor. :slight_smile: Sayın denetmen bey de bu seriyi okuyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Sen tavsiye etmiştin sanırım beğendi mi acaba ? :thinking: Boyut olarak beklediğimden küçükmüş. Hatta bir seriyi göndermeyi unuttular dedim kendi kendime. :sweat_smile:

Boyutları normal, çok büyük kitaplar değil. Denetmen Bey de sevmiş ilk kitabı, geri kalanını da okurum diyordu en son (fikir değiştirmediyse). :slight_smile:

1 Beğeni

İlk kitabı sevdim. Bu ay 1 kitap bile bitiremedim açıkçası. Belgariad serisinin ikinci kitabına önümüzdeki ay başlamayı planlıyorum. Ama önce 1984’ü bitirmeliyim.

1 Beğeni

Trendyol’dan 67 TL’ye Witcher Evreni almıştım, cildin alt kısmı hem arkadan hem önden vuruk geldi. Çok kararsız kaldım iadesiyle uğraşsam mı kalsın mı diye. :neutral_face:

1 Beğeni

Şahsen hasarlı kitaba tahammülüm yok hele ki fiyatı yüksekse…İade edin derim.

Bence edin. Biz böyle kitapları iade etmezsek onlar işlerine dikkat etmemeye devam ederler. İade edin ki bundan sonra sattıkları kitaba (paketleme veya hasarlı kitap) dikkat etsinler.

5 Beğeni

Zahmet vereceğim ama serilerin ön kapakları nasıl merak ediyorum, 1-2 fotoğraf ekleme şansınız var mı?

1 Beğeni
Belgariad Malloryon


Boyut kıyaslaması için witcherın yanına koydum. :blush:

12 Beğeni

Belgariad Serisi’nin kapak renkleri ve kitap isimlerinin renklerindeki uyumsuzluğa söyleyecek söz yok. Hiç mi farkedememişler diye de düşünmüyorum.

8 Beğeni