Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Teşekkür ederim :hugs: İzmir harika bir şehir. Ben hayatımda ilk defa gittiğimde, bir büfeye girdim. İşte sigara istedim, büfeci arkadaş “Naber, Nasıl gidiyor?” demişti. Ben de “İyi valla nolsun, hava çok sıcak değil mi ya?” Diyerek cevap verdim. Çıkarken “Görüşürüz” dedi arkadaş. Ben de “Birşey soracağım, tanıdığınız birine mi benzettiniz aceba?” dedim. “Naber demek için seni tanımam gerekiyorsa, ismim Efe senin adın ne ?” Dedi. “Ben de Özgür, memnun oldum” dedim çıktım. Çok basit gibi geliyor farkındayım. Çok saçma hatta…
Burada yani Kayseri’de, bırak naberi, para üzerini kafamıza atacak gibi verdikleri için güleryüz görünce “niye böyle yaptı ki?” diyecek kadar uzaklaştığımızı farkettim insanlıktan. Otobüse biniyorsun millet ayakta, ama koltukta kedi uyuyor bir kişi bile kediyi kaldırıp oturmuyordu yerine. Burd olsa kediyi pencereden dışarı atarlar. Kedim varken, kucağımda gidecek olmasına rağmen almadıkları oldu otobüse.

2 hafta kaldım, şehre aşık olunursa aşık olmuştum İzmire.
Tabiki, Cadıya her zaman kapımız açık efendim. Kayseri’ye gelirsen de tarçından arındırılmış kahvemizle karşılarız :sweat_smile::love_you_gesture:

O ego değil. Bu şirket kimseye tazminat vermez. Bu sebeple kendileri çıkarmazlar vermemek için. Sen çık diye mobing yapar, zorlanır kendin çıkarsın. Olay o :sweat_smile: Yoksa biri gider biri gelir, bu adamlara hiç farketmez.

5 Beğeni