Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Picasso yazanı merak ettim.Ayrıca atabilir misin sana zahmet?

1 Beğeni

Jack London’lar hangi yayınevi? Üç Silahşörler’den fotoğraf paylaşabilir misiniz?

1 Beğeni

@Agape , @Tobizume akşam atarım resimleri. Şu an “maalesef” okuldayım.

@Tobizume Jack London’lar Yordam baskısı. İlgileniyorsan İdefix’te set %50 indirimli.

3 Beğeni

Şurada ben 1’er sayfa paylaşmıştım

5 Beğeni

Teşekkürler. Kitap güzelmiş.

1 Beğeni

Bu mesajla bende HAY’ı beklemek yerine ALFA’dan almaya karar vermiştim. Yayınevi 3. kitabın da yakın zaman da olmasa da geleceğini duyurdu.

3 Beğeni

Yalnız yayınevinin “yakın zaman değil” dediği Temmuz ayı. Alfa’nın ve İthaki’nin yakın zaman kavramları birbirinden oldukça farklı gibi.

2 Beğeni

Kimileri için uzak ama benim için çok yakın bir zaman :slight_smile:

@AugusteDupin ya Sanderson kitaplarını basamayan yayınevinin “yakın zaman” dediğini düşünsenize, 2030’dan önce çıkmaz 3. cilt

3 Beğeni

Fırtına arşivi 3.ciltten haber var mı?

2 Beğeni

2050 yılına gidip geldiğini iddia eden Zaman Yolcusu bir tanıdığım var, hala kitap Türkçe olarak çıkmadı diyor.

Detayları aşağıda ki mesajda;

1 Beğeni

Bende fuardan yeni (yakın zamanda) geldim :slight_smile:

Kocaeli kitap fuarı ve ilknokta alışverişim.

15 Beğeni

Ben de 4 sene önce fuarda toplu almıştım Borges serisini. Keyifli okumalar.

2 Beğeni

Kocaeli Kitap Fuarı :heart_eyes: Bunlara ek olarak Yüzüklerin Efendisi 3lü takım ve Patrick Süskind-Koku cep boy almıştım önceki gün.

15 Beğeni

İletişim fuarlarda beklenenin aksine klasiklerde güzel indirim oranına sahip.

1 Beğeni

@Agape Kitap ciltli, çizimler de hoş görünüyor. Ama işleyiş ne kadar kaliteli, orasını okumadığım için bilemem.

.
@Tobizume Gerçi @Alladierre de paylaşmış ama fazla resim göz çıkarmaz. Bu arada İş Bankası çevirmeni Volkan Yalçıntoklu ve Alfa çevirmeni İsmail Yerguz; ikisi de birbirinden kaliteli çevirmenlerdir. O yüzden çevirileri bir kenara bırakırsak, hem çizimler hem de son kitabın yakında çıkıp serinin tamamlanacak olmasından dolayı Alfa baskılarını almanızı öneririm.

.
Hazır başlamışken birkaç tane daha bir şeyler atayım. Belki birilerinin ilgisini çeker.

Sherlock Holmes (Alfa Yayınları Serisi)

.
Sherlock Holmes (Domingo Yayınevi)

.
Okko (YKY)

.
Çizgilerle Nazım Hikmet (Kırmızı Kedi)

10 Beğeni

Atmışken pdf haline getirip atsaydın :joy:

Ek:Resimler başta açılmadığı için hepsini tek kitap sandım :joy:

1 Beğeni

Yüzde kaç oluyor klasiklerde indirim?

En güzel inceleme tarzı bu bence :+1: Alacağın yeni bir kitaba karar vermek için birebir.

2 Beğeni

Teşekkürler. Üçüncü kitapta çıkınca toplu bir şekilde alırım artık.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. İyi ki istemişim. Hiç sevmiyorum böyle. :smiley: Eline, koluna sağlık. :vulcan_salute:

1 Beğeni