Ciltli baskı:
Ciltsiz baskı:
Ciltli baskı:
Ciltsiz baskı:
Onu demek istemedim,muhtemelen Hepsiburada’da ciltsiz versiyondur yoksa ciltli yazardı.
Olabilir. Profil fotoğrafını değiştirmişsiniz kime cevap yazdığımı bilmeden yazıyorum.
Aynen diğerini idareten koymuştum.
Kidega değil mi o site? Şimdi ‘‘mesele kravat mı canım’’ deme önemli bu konular
@alper bey bir kaç gündür göremiyoruz sizi forum da Kitap içerik olarak neden bahsediyor?
Valla anlamadım ne demek istediğini?
Boşver çok da önemli değildi Profil fotoğrafın güzelmiş
Alman İdeolojisi mi? Marks ve Engels’in kendilerinden önceki ve dönemlerinde Alman felsefesi ile hesaplaşmaları. Kitap için Marks’ın düşüncelerinin ilk olgunlaşma dönemleri olarak tanımlanır.
Bizde önemli olmasının nedeni önceki sol yay.çevirilerin eksik ve parçalardan oluşmasıydı kor kitap tamamını çevirdi.
Bir anlamda kitapta olan tezler Marks’ın Hegel’den kopuşunun da hesaplaşması denilebilşr. Zor bir kitap değil ancak hem 19. Yy tartışmaları olması hem de kitapta bahse konu olan felsefeler hakkında bilginiz yoksa okurken zorlanabilirsiniz.
Başka da ne desem bilemedim kitapla ilgili.
@Ufuk Diğer soruyu unutmuşum, görmezden gelmedim Okuduğum kitapları toparlama, paketleme ve okumadıklarımı önlere alma işi ile meşgul oldum. 2 gün uğraştım ama iyi oldu.
Evet, anladım teşekkürler. Bu konulara şimdilik hiç bulaşmasam iyi olacak. Ben konusunu biraz farklı düşünmüştüm.
Okuma düşüncesinde olanlar için daha doğrusu Marksizm kendi kaynaklarından okuyacaklar için iyi bir başlangıç kitabı olabilir. Felsefenin sefaleti veya 1848 elyazmalarındansa Alman İdeolojisi ve Fransız üçlemesi daha iyi bir tercih olur.
İdefix indiriminden çok uygun fiyata aldığım Antik Yakındoğu elime ulaştı. Alfa Umberto Eco serisine çok özen göstermiş. Sirius Gizemi’ni geçen sene çok aradım. Sahaflarda 150 200 250 diye gidiyordu. Bende ipin ucunu bırakmıştım. Meğerse 2019 başında tekrar basılmış. Yeni haberim oldu, çok çok sevindim. Efsaneler serisinin malesef Ejderha Mızrağı kitapları gibi bir kitabı var bir kitabı yok. Amazonda indirimli olarak üçünü de bulunca aradan çıkarttım. Güz Alacakaranlığı Ejderhaları gibi 8 ay aranmıyım bunlarıda. Bir süre fantastik kitap almam.
Bu sabah;
+Zaman Çarkı 1-2 ciltler (evet sonunda ben de varım)
+Bıçağın Kendisi
+Olmamış Kahraman Emeklisi
kitaplarını sipariş ettim Babil’den. Az evvel baktığımdaysa sipariş tamamlanmış görünüyordu, azıcık korkmadim değil
Benim siparişleri D&R 1 haftadır göndermiyor
Öyle yazıyor Babil’de sıkıntı olmaz. Ama İthaki %50 indirim yapacaktı bu hafta, keşke bekleseydin.
Kitaplar stokta olduğunda önce paketleniyor, sonra tamamlandı yazar. Bir kaç saat içinde kargoya verilir. Hayırlı olsun.
Foruma ara verince kaçırdım iste
@Erdal_01 sabırsızlıkla bekliyorum, cok teşekkür ederim.
@narpal d&r ve idefix büyük kampanya yapmadığı sürece alışveriş yapmam o sitelerden
Antik Yakındoğu’dan fotoğraf atar mısınız?
Sepeti ayarladım, her şey tamamdı ama kısmet olmadı. Bu sefer de alamadım.