D&R 9,95 TL kampanyasından aldıklarım.
Resmi kendiniz belirliyorsunuz değil mi?
Evet kendiniz belirliyorsunuz.
bunlar da benim son aldıklarım, seriden eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. %40 üzeri indirimde olanları aldım tabi😇
İyi okumalar @Erdal_01 Hans Fallada kitaplarını ben de okumayı planlıyorum.
Fotoğrafta kitapları görünce, okuma isteğim arttı. 11-12 yıl önce "Küçük Adam Ne Oldu Sana " kitabının Oda Yayınları baskısını okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam sayfa sayısı bu Everest baskının yarısı kadardı. Muhtemelen tam metin değilmiş.
Teşekkür ederim. Can yayınlarından çıkan Neden Ucuz Saat Takıyorsun da yer alan öyküleri çok beğendim ve hemen bunları sipariş ettim. Bende en kısa zamanda okuyacağım hepsini.
Martha Wells - Yapay Koşullanma - Katilbot Günlükleri, One Punch Man 10, Düşkovan Dergisi aldım geldim.
Martin Eden İş Bankası mı? Biraz önce BKM ye baktım da 14.25₺ olarak gördüm ne ara indirimdeydi ne ara yükseldi?
evet iş bankası hepsi. bugün ben de google reklamlarda gördüm. dünden bugüne nasıl pahalandı dedim sonra bir kaçına daha baktım, hepsinde daha yüksek fiyat vardı. sonra düşündüm de sanırım şu 15 tl arkadaşını üye yap çek kazandan almıştım, o çek yansıdığı için fiyat daha ucuz görünüyor.
James Joyce-Ulysses, Philip Wilkinson-Efsaneler ve Mitler, Andrzej Sapkowski-The Witcher Serisi’ni en son aldım Alınacak listemde de Anadolu Korku Öyküleri var şimdilik
Wardstone günlüklerinin ilk 10 kitabını Ukitap üzerinden takas ile edindim.
Bunları ise kitapambari.com sitesinden aldım. Çobanın Tacı kitabını da almıştım ama yıpranmış olarak geldi değişime yolladım.
Wardstone’u okuduğunuzda yorumlarınızı bekliyorum
Zaten sizin yorumlarınız sonrası merak ettim, biraz araştırdım ve kitapları edindim. Beğeneceğimi umuyorum. Bu aralar biraz yoğun olduğum için hafif kitaplar okuyacağım. Warstone şu dönemim için çok iyi gelecek gibi. Bitirdikten sonra genel bir yorum yaparım.
Bebeklerim sabah UPS ile geldi Sadece Sultanlar Şehri İstanbul kitabının kutusunda altta tırtıklı hafif bir çizik var ama olur o kadar
keyifli okumalar. martin eden den 1-2 sayfa merakımızı giderecek fotoğraf istesek mümkünmüdür acep.
Teşekkürler, güzelmiş
Bir hafta içinde gelenler
Nadirkitap alışverişim
Uzumaki (Hardcover Limitli Özel Basım)
Another Manga(Hardcover Limitli Özel Basım)
İncal (Hardcover Limitli Özel Basım)
BKM
Stephen King O Ciltli
Eganba
Wood Guthrie ve Toz Çanaği Baladları
Love in Vain Kara Sevda
Kitaploji
Sherlock Holmes Kitabı ve Uzay Yolu Kitabı
Toplu İngilizce Roman Alışverişi
İdefixten aldıklarım. Özellikle ingilizce bilenler için 4321 in fiyatı türkçesine göre daha uygun ve daha güzel bence . Almak isteyene tavsiye ederim.
Bookdepostoryden aldığım robot serisinin ilk iki kitabı. İmparatorluk ve vakıfa başlamadan önce okumak istedim