Öncelikle hayırlı olsun, iyi ve mutlu okumalar eğer size zahmet olmassa sherlock holmes kitabının içinden 2-3 fotoğraf atabilir misiniz? Tabi eğer müsaitseniz. Çoktandır merak ediyorum fakat inceleme fırsatı bulamadım henüz. Simdiden teşekkürler ve tekrar iyi okumalar
Hayırlı olsun, kitapta hala gümrük vergisi yok sanırım. Siz ekstra bir vergi ödediniz mi?
Takip no yok hala ama kargo ptt ile geldi. Herhangi bir vergide ödemedim:)
Çok teşekkür ederim içten dilekleriniz için. Yarın sizin için genel bir tanıtım için resimler atacağım. Bu iki kitapla birlikte Alfa yayınları popüler kültür dizisinide tamamlamış oldum. Başka bakmak istediğiniz varsa fotoğraf çekip atabilirim.
Uzay Yolu kitabının içinden de bir kaç sayfa paylaşabilir misiniz ?
Tabiki yarın Uzay Yolu Kitabı’nın içeriğini paylaşırım.
Sherlock Holmes merak edenler icin everest yayınlarının 3 ciltlik serisini ısrarla öneriyorum. Üç cilt dipnotlariyla beraber ansiklopedi degerinde sayılabilir. Ben bu seriyi aldıktan sonra diger Holmes kitaplarını elden çıkardım hattam hem çeviri,hem baskı kalitesi harika. Kitaplarda gazetede yayınlanmaya başlamasından itibaren tüm hikayeler, romanlar mevcut. Hepsiyle ilgili de detaylı notlar var. Yeri gelmişken belirteyim dedim.
Elinizdeki 3 ciltli baskı bendede var. Ayrıntı olarak bakacaksak Sherlock Holmes kitabı daha detaylı. Çunku icinde roman ve hikayeleri yok.Diğer 3 kitapta dipnotlar ve açıklamalar var. Asĺında bu kitapla tamamlayıcı oluyor.
Öyleyse fotoğrafları atınca ben de bir inceleyeyim. Dediğiniz gibiyse tamamlamış olurum. Şimdiden teşekkürler.
Another ve Uzumaki Özel Baskıalr çok istediğim baskılar ama sahaf fiyatları 300-400 tl…Ayıptır sorması siz ne kadara aldınız merak ettim
harika kitaplar. herkes tek başına ölür’ü okudum çok iyiydi.
Hangi kitaptan bahsediyorsunuz kafam karıştı ben de arşivlik Sherlock Holmes almak istiyorum da ayrı ayrı kitapları yerine sizin dediğinizi merak ettim.
Bu 3 ciltte (sherlock holmes bildiğiniz üzere Strand Magazine isimli bir gazetede kısa hikayeler halinde başlayan bir yazı dizisi) gazetede başlayan serüvenden romanlara kadar tümünü içeriyor. Ciltlerin sırasıyla içlerinde bulunan şeyler şunlar
- Cilt (770 sayfa ciltli)
Bu dünyanın en ünlü dedektifiyle yeni tanışan okurlar, Klinger’ın her öykünün girişindeki berrak sunumundan yararlanırken; deneyimli Sherlockçular, Victoria Çağı İngiltere’siyle ilgili tarihi bilgilerin yanı sıra Sherlock üzerine üretilen en önemli teorileri de içeren binden fazla notla büyülenecekler. Sherlock Holmes külliyatını içerecek olan üç kitaplık serinin ilk cildi, 1891-1893 arasında Strand Magazine’de yayımlanan öykülerin özgün hallerini içeriyor. Daha sonra Sherlock Holmes’un Maceraları ile Sherlock Holmes’un Anıları adlarıyla kitaplaştırılırken oluşan hataları gideren çalışma, bugüne kadar hazırlanmış en derli toplu ve en kapsamlı Sherlock Holmes külliyatı. Türk okurları ise bu baskıda dünya okurlarından daha fazlasını elde edecekler: Türkiye’nin en önemli polisiye eleştirmeni Erol Üyepazarcı’nın önsözü! II. Abdülhamit ile Sherlock’un yaratıcısı Sir Arthur Conan Doyle arasındaki saklı kalmış hikaye, bu önsözde gizli…
- Cilt (1078 sayfa ciltli)
Sherlock Holmes külliyatını içeren üç kitaplık serinin ikinci cildi, 1903-1927 arasında Strand Magazine’de yayımlanan öykülerin özgün hallerini kapsıyor. Sherlock Holmes’un Dönüşü, Son Selam ve Sherlock Holmes’un Vaka Kitabı adlı üç kitaptan oluşan bu cilt, bugüne kadar hazırlanmış en derli toplu ve en kapsamlı Sherlock Holmes külliyatının ikinci halkası.
- cilt (930 sayfa ciltli)
Üç özel ciltten oluşan bu muazzam toplam, sadece polisiye meraklılarının değil, edebiyatla ilgilenen herkesin ilgiyle okuyacağı bir kaynak aynı zamanda.
Serinin dört romanını bir araya getiren bu cilt, Holmes’un dönemi ve tarihi hakkındaki açıklayıcı notlar ve koleksiyonlardan seçilen görsellerle görkemli bir toplam oluşturuyor.
Toplamda 2778 sayfalık baya baya bi külliyat. Sherlock Holmes okuyacaksanız burdan başlamak yada bu kitapları alarak hem okuyup hem de kitaplığınızda tutmak en mantıklısı bana kalırsa.
@OneAboveALL bir adet daha kitabı önerdi, Alfa’nın Sherlock Holmes hakkında sanırım tüm ince detayları içeren kitap bu. Müsait olunca içeriğinden de biraz teaser atacak
İsteyen olursa bu kitapların detaylı fotoğraflarını da atabilirim.
Everest zaten Alfa Yayınlarının alt firması. Keşke Alfanın normal kitap baskıları da everestin baskı kalitesi kadar iyi olsa. Sherlocklarınki gibi açıklamı notlarıyla otostopçunun galaksi rehberi yada PKD eserleri öyle tatlı olurdu ki… =)
700 tl’ye ikisini aldım. Birde Batman günü kapsamında Absolute Kara Ayna(300 tl) ve Absolute Öldüren Şaka (200 tl) Jock(200 tl) ön siparişi verdim. Jbc bu sefer tuzlu çıkardı fiyatları. Birde bu kitaplar ilerde sahafa düşerse ne olur
Nereden aldınız İngilizce kitapları?
Her biri temizinden 1.000 TL olur.
Mesnevi’nin bu baskısına sahip olan var mı? Sayfa kalitesi düşük diye birkaç yorum gördüm Yarı fiyatına Akçağ Yayınlarının baskısına yöneleceğim gerçekten öyleyse
Madem konusu açılmış ben de aklımdaki soruyu sorayım. Hiç Batman okumadım, öyle çok okuma planım da yok ama Öldüren Şaka çok iyiymiş diye duydum. Sizce özel baskıyı almaya değer mi? Ön okuma yapmış olmam gerekir miydi?
Biliyorum forum buna biraz karşı ama beğenmezsem en kötü satarım özel baskıda zarar etme şansı yok mantığındayım.
ön okumaya gerek yok sonuçta bu bir event vb. bişe değil. batman ve jokerin kim olduğunu biliyorsanız bu yeterli. Özel baskı zevkine alınır bence ama satış konusunda zarar etme şansınız var. zira elinizdeki mal 2.el olucak. bunu göz önünde bulundurun bence.