Peter Pan ile tam yetişecek gibiyken, üç tane daha geldi tabii. Umut var ama. Kolay gelsin!
Güle güle okuyun. Demeden geçemeyeceğim Stefan Zweig - Mürebbiye kitabının sırtındaki yamukluk sinirimi bozdu
Aynen aynen neyse zor günler geride kaldı sırada daha zor günler var
En kötü günümüz böyle olsun.
Maalesef seriyi tamamlayamayacağız Telifi kaybedilmiş kitaplar var.
Jose Saramoga kitaplarının basılamıyor oluşunu normal görüyorum, sonuçta bir baskıda olsa yayınevi o kitabı basmış. Seriyi ilk günden takip edenler o kitapları almışlar ama İş Kültür John Dos Passos’un ABD serisinin 3. kitabını basana kadar kitabın telif süresi dolmuş.
Bu arada @BiblofilYouTube arkadaş HAY Henry James ciltli kitaplarının Yürek Burgusu dışında olan 2 kitabını buldum ve aldım.
Evet telif olayı problem ya malesef.
Güzel. Henry James iyidir
Bu ayı böyle kapadım. Metronun şömizi beni üzdü ama cildinde sıkıntı yok çok şükür .Alfa ve Altın kitapların ciltli basımlarına göre zayıf geldi.Bir daha incelemeden hiç bir yüksek fiyatlı ciltli basımı almayı düşünmüyorum.
Bu kapak Starke’nin, Kafka’nın özel ricasını dikkate alarak çizdiği kapak mı, yoksa daha sonra yayınevinin bu mektubu dikkate alarak hazırladığı bir kapak mı?
Kafka yayınlarının Kapak tasarımı için Künye de Turgut Yüksel ismi var.
Kafka Dönüşüm ilk kapağı bu diye biliyorum ben.
Metro Trilojiden bir kaç tane detaylı resim paylaşabilir misiniz ?
Teşekkürler güzel görünüyor .
Babaya Mektup ve Dava’nın resimleri ile linkini atma şansınız var mı? Çok fazla kitap var Kafka’ya dair bulamadım bir türlü
Ayrıca resimdeki gibi ciltli değil mi öteki baskıları? Ciltsiz yazmışlar emin olmak istedim
Bu kitaplar Kafka yayınlarının baskıları. Öteki’nin Kafka baskıları da evet ciltli baskılar.
Bugün Epsilon soru hattında Kafka yayınları başka Kafka kitapları basacak mı diye sordum. Yayınevi yetkilisi evet dedi. Dilerseniz Kafka yayınlarının (epsilon) diğer kitapları basmasını bekleyebilirsiniz.
-
Bu linkte olanlar Öteki yayınlarının Kafka baskıları, hepsi ciltli. Ötekinin baskısı bulunmayan “Ceza Sömürgesinde” kitabıyla “Öyküler ve Anlatılar” kitabı aynı kitap. 1. baskıda “Ceza Sömürgesi” olan kitap adını 2. baskıda “Öyküler ve Anlatılar” olarak basmışlar.
-
Bunlar’da Kafka yayınlarının (Epsilon) bastığı 3 kitabın linki. Yukarıda fotoğrafta olan kitaplar.
Ayrıca Epsilonun daha küçük boyutlu olan Dünya yazarlarında seçme öyküler dizisi içerisinde Kafka’nın Seçme Öyküler kitabı var. Kitabın boyutu küçük ve tüm öyküler değil.
Ayrıca Koridor, Cem, Panama, Yakamoz yayınevlerininde tamamı olmasa da ciltli baskıları var.
Ben de Kafka ile ilgili yazılmış en kapsamlı biyografilerden birisi olan Reiner Stach’ın Kafka kitabının 1. cilttini arıyorum.Sel yayıncılık tekrar basmayacakmış. Kitabı bulduğum yerler oldu ama çok para istedikleri için bir gün belki başka bir yayınevi basar diye bekliyorum.
Kidega alışverişim;
Akhilleus’un Şarkısı Idefix’ten. Ben, Kirke’nin kondisyonu biraz kötü gelse de diğerleri fena değil.
Aynen ben de aldim bide yanina üc cisim teorisini ekledim cok iyi yorumlar vardi
Çok çok iyi kitap, devam kitabı olarak sadece Karanlık Orman yayımlandı. Seviye düşmüyor, rahatlıkla okuyabilirsiniz.
Çok teşekkürler aklımdaki soruları giderdiniz
İndirimler nasıldı? Dikkate değer birşeyler var mıydı acaba?