Kayseri fuarından aldıklarım.
Alfada philip K dick’in hicbir eseri yoktu.
Ithakide yeni kitaplar yoktu bitek fantastes aldım. Loki’yi de almak istiyorum ama yoktu.
Delidolu yani tudem bolumunde çok zaman geçirdim. Hatta aglaya aglaya bi ton ayraç aldım.
Pegasus setlerinde yüzde elli indirim vardı.
Metis her zamanki givi yüzde 15 20 arası indirim yapmış.
Epsilonda iblis döngüsünü sordum ama gelmemişti. Baska standlara bakmadım daha fazla masraf çıkarmayayım diye. Genel itibariyle böyle.
Birde Arife (evde cat başına) imza günü varmış yarın dpgru duzgun duyuru yapmamışlar posterine bakarken konuştuk, belki instagramdan çıkmışlardır duyuruyu şimdi bakma fırsatım olmadi.
Kayseri icin hic de fena sayılmayacak derece guzel bi etkinlikti. Çok kalabalık degildi ama yarın muhtemelen kaynayacak oralar.
BDisk dunya meraklıları icin şöyle bir takvim gördüm.
Şu an kararsızım. Barış Müstecaplıoğlu - Osmanlı Cadısı, Ursula Guin - Yanılsamalar Kenti, H.P Lovecraft’ ın okuduğum beş kitabının dışında bir kitabı. Ya hepsi ya da içlerinden bir eksiği ile. Bakalım gidince ortaya çıkacak.
Yarın kalabalıklaşmadan sabahtan gitmeyi düşünüyorum da. Diskdünya için indirim filan yapılıyor mu bahsedildiği gibi? Ona göre sanmıyorum ama belki dolu giderim bi şekilde.
Valla idefix fiyatlariyla karşılaştırdım daha düşüktü. Ben barkod okutarak baktım. 1er 2 ser lira daha düşüktü. Kitabı elle sectigim icin ben direk düştüm aldım. Ithakiden alacağınız birşey çıkacağını sanmıyorum. Gitmisken zaman çarkı dördüncü cildi sordum tuyapa yetistirmeye çalışacağız ama söz vermiyoruz falan dediler. Ciddi miydi değil miydi bilmiyorum. Drizztin ilk 3 kitabını gördüm. Zaman çarkının ciltli halleri vardı. Bilim kurgu serisinin tamamı vardı.
Tudeme hayalet serisini sordum ama getirmemişler. Pegasusta normallerinde yüzde 35 setlerde yüzde elli vardı.
Gedim ama stantlar %25 indirim hep. Internette zaten %35ten satılıyor çoğu, o yuzden moralim bozuldu biraz. Delidolunun internette max indirimi ne kadardı acaba? Çok fark yoksa alirdim belki.
Ben maximum yuzde 25 gördüm delidoluda internette. Yüzde 40 cok nadir denk geliyor 1 aydır sepetimde babil ve eganbada ama denk gelmedi hiç. Idefixle karşılaştırmıştım ben. Yüzde 5 10 fark çok gibi görülsede hasarsız kitap almak için 3 4 lirayı göze aldım ben.
Pegasustl harici yüzde 35 üzeri görmedim zaten.
Bende önünde çok düşündüm ve belki forum indirimi yaparsa alırım filan derken aklıma önümüzün cadılar bayramı olduğu geldi. Paramı tutup stephen king ya da disk dünya alırım diyorum. Ikisinin de indirime girmesini bekliyorum en azınsan kara cumada.
Delidolu Eganba, Kitapyurdu, Babil sitelerini takip ederseniz sık sık indirime giriyor. %40 indirimi en rahat alan yayınevlerinden ama fuarda da biraz fazla kitap alırsanız aynı indirimi yaparlar. Daha önce fuarda bu şekilde alışveriş yapanlar olmuştu.
Aga takip ederseniz,özellikle okuoku ve idefix gibi sitelerde hemen hemen her ay indirime giriyor.Bir çok kez denk geldim.(umarım imla hatası yüzünden silinmez)