Gördüğüm kadarıyla Watchmen’ler sağlam gelmiş. Bu ay çok açıldım. Kalırsa Aralık ayında alacağım.
Watchmen’in kağıt kalitesini evinizde olabilecek çizgiromanlara göre anlatayım… İnce kapak ingilizce watchmenin kalitesi = YKY kalitesi = JBC kalitesi… Bunlar parlak ve tok kağıtlı çizgiromanlar… Ciltli watchmen ise gerekli şeylerin infinity gauntlet kalitesine denk yada watchmenin kağıdı çok az daha ince… Bu görece mat kağıt, bir miktar arkasını gösterebiliyor… Parlak kağıt verdiğim örneklerde bu yok…
Açıkçası ben de bu fiyata parlak kağıt bekliyordum, ithaki yine ithakiliğini yaptı
okumakta olduğum kitap bitince paralelce okuyup çeviriyi yorumlayabilirim…
Edgar Allan poe hikayelei alacağım da İletişim in çevirisi ithakiden daha iyi diyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz? Ona göre alacağım.Yanıtlarsanız sevinirim.
Size gıpta ile bakıyorum. Son 4 aydır kitap alamıyorum, nakit sıkıntısı içindeyim( ev aldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım karar veremedim)
Hayırlı olsun. Vallahi ev almak biraz fazla uzun bir süreç… İki ay olsa insan dayanır ama 5 yıl, 10 yıl gibi süreçleri oluyor. Ha ben nakit aldım iki aya rahatlarım diyorsan o başka ama bildiğim tek şey taksit insanın hayatını çalar.
Daha önce de bu konuyu konuşmuştuk galiba: İthaki’yi bilmiyorum ama İletişim’in çevirisi mükemmeldir, gözünüzü kırpmadan alabilirsiniz. Ben de zamanında benzer tavsiyeyle İletişim almaya karar vermiştim.
Teşekkürler.İletişimden alacağım o halde.
Kitap almanın bir anlamı olması için onları koyacak bir yer de lazım, iyi yapmışsınız sanki. 
Öncelikle Merhaba,
Arkadaşlar kitap listesi yapıyorum da Tolstoy ve Dostoyevski kitapları için hangi yayınevini önerirsiniz?
Hay dan 1 2 kitabım var fakat iletişim da baya iyi bende kararsız kalıp sizin fikrinizi sormak istedim.
Not:Mutlaka kütüphanende bulunmalı tekrar tekrar okunması gereken yazar önerileriniz varsa söyleyebilir misiniz?
Listem;Jack London, Tolstoy,Dostoyevski,Anton Çehov,Yaşar kemal, Alexander Dumas,Aziz nesin,Jamec joyce .
Mark Twain, Saki de benim önereceklerim arasında. Ayrıca Paulo Coelho da iyidir, hoştur. 
Tolstoy İletişim ya da Alfanın yeni serisi olabilir. Ben Alfa topluyorum ve HAY’ları elimden çıkarıyorum. Dostoyevski İletişim baskıları gayet güzel.
Kapitalizm bu olsa gerek, ev alabilmek için bankaya 10 yılı sattım 
Onu koyacam ev var kitaplık yok. ![]()
![]()
![]()
![]()
Alfa nınki baya tuzlu gibi
HAY Serisine göre biraz daha pahalı tabiki. Uygun olsun istiyorsanız HAY almanız lazım.
Eğer İletişim ve başka bir yayınevi arasında kalırsanız İletişimi seçin. Tabii para konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız…
Ciltlileri kast ettim de karton kapak alabilirim bakacağım sağolun.
Tanıdığım çoğu kişi en son olarakta forumdan @BiblofilYouTube HAY karton kapaklı başlayıp ciltliye döndü. Bence HAY karton alacaksanız biraz alıp onları okuyasıya kadar bekleyin. Sonradan ciltli almak isteyebilirsiniz. Ben genelde HAY ciltli alıyorum fakat bazı yazarlar için alternatif yayınevlerim var. Mesela Balzac ve Tolstoy için Alfa, Dostoyevski için önsöz, sonsöz, tarihçe gibi kısımlardan ve Karamazov Kardeşler kitabını HAY’dan okuyan arkadaşlarım sorun yaşadığı için İletişim gibi. Tavsiyem az alın ama güzel baskı alın. Ucuz diye HAY karton kapak alıp sonradan değiştirmek isterseniz daha fazla para harcarsınız. Yazar olarakta tavsiyem asla pişman olmayacağınız hem de alternatifi olmadığı için İletişim baskısını görme fırsatı bulabileceğiniz Borges
Alçaklığın Evrensel Tarihi ile başlayabilirsiniz.
Evet @Ufuk dediği gibi ben ciltlilere geçtim HAY da. İlk başta karton kapak çok uygun gelmişti ama karamazov kardeşlere de cilt yakışıyor be diye gaza geldim(örnektir k.k.) hakkaten de yakışıyor. Kitaplıkta duruşları, kağıt ve cilt kaliteleri falan çok hoş. Karton kapaklar bir yerden sonra yavan geliyor insana ciltliye alışınca.
Ben yazarlara Victor Hugo ekleyeceğim. Kendisi en sevdiğim yazar falan olabilir ya… @abkaen
Bir de HAY da karar kılarsan eski türk eserlerini de mutlaka al. Çok güzel kitaplar gerçekten. İlgi duymuyorsan sıkabilir yalnız. Yusuf Has Hacib, Nizamülmülk, Feridun Attar, Farabi gibi.
@BiblofilYouTube O seriye de başladım Sergüzeşt ve Vatan Yahut Filistre ile Victor Hugo için teşekkürler.Nasıl unuttuysam
Doğru az ve öz daha mantıklı ( aynı posta 2 kişi ekleyemedim) Alfadan çıkan seriyi bir türlü anlamadım çocukluğum falan var öyle başlıyorsa hikaye mi onlar anı falan mı?