Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Alfa kendi sitesinden siparişlerim. Sepet epey birikmişti. Yine 1 günde, tertemiz teslimat.

16 Beğeni

İş Kültür %42’ ye, Salon %46’ ya denk gelmiş oldu, geri kalanı zaten kelepir. İdefix 200/20 indirimi.

Umarım şu kelepir İthaki kitapları hasarlı değildir.

7 Beğeni

Kitapyurdundan 13’ünde sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Sosyal Medya ve Siyaset dışındakiler hemen temin edildi gerçi ama onu baya bekledim. Alışverişin ana nedeni de o kitaptı zaten. Grupla yapacağımız bir makale ödevi verdi hoca ve bizim de konumuzla alakalı. Cesur Yeni Dünya ve Çocukluğun Sonu’nu bilimkurguyu severim inşallah diyerek aldım. Deniz Kurdu’nu da zaten birgün okuyacaktım. Geçenlerde çizgi romanları olduğunu fark ettim ve onları alıp okumadan önce okuyayım dedim. Çizimleri enfes görünüyordu. Son olarak kitapları teslim noktasından aldım. Benim üniversiteye çok yakın bir yerdi. Kargo parası da ödememiş oldum. Ben kartla almıştım ama nakit verseniz de teslim noktasından alınca ekstra bir para ödenmiyormuş. Bundan sonra öyle yaparım.

11 Beğeni

Hayırlı olsun. N11’den mi aldınız? Kendi sitesinde daha uygundu bunlar.

Centilmen piçler baya keyifli bir seri iyi okumalar.

Teşekkür ederim hocam evet n11 üzerinden aldım. Kendi sitesindede 15 20 tl arası farkediyor.

1 Beğeni

Watchmen geldi, özel baskı olunca İlknokta iyi paketlemiş.

Yalnız herhangi bir yerinde sayılı basım olduğuna dair bir ifade (tam incelemedim) görmedim. Sanki İskandinav Mitolojisi ciltli baskıda olduğu gibi gene basılacakmış gibi geldi.

18 Beğeni

Dizinin başladığı tarihle elinize ulaşması hoş bi tesadüf olmuş. İyi okumalar :smile:

2 Beğeni

İç sayfa atabilirmisin. Kağıt kalitesini merak ettim.

1 Beğeni

Kidega

14 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile: Kutular ve kediler…

D&R kedi yollamış… :heart_eyes:

28 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

30 Beğeni

Biblo gibi duruyor. İnsanın alıp kitaplığına koyası geliyor. :sweat_smile:

1 Beğeni

Yağlı kağıt gibi kaliteli ama ince biraz.

@JrThoth Teşekkür ederim.

9 Beğeni

Teşekkür ederim. Sanki platformlarda saman kağıdı kalitesinde diye hatırlıyorum.

1 Beğeni

Evet saman kağıdının yağlı hali gibi tam olarak, ama ben çok anlamam kağıt işinden :slight_smile:

2 Beğeni

Babil alışverişim.Direkt Kolıma Öyküleri ile başlıyorum.

10 Beğeni

Ve sonunda geldi…Watchmen ciltli baskısı istediğim birşeydi mutluyum lakin kısa bir inceleme yaptım.Muadil diyebileceğim V For Vendetta Özel Edisyon’un fiyatı 56 tl ve baskı kalitesi olarak V bana daha iyi geldi ki arada 30 tl var anlam veremediğim bu keşke daha kalirdi olsaymış ucuz bir fiyat değil sonuçta :thinking: Normal baskı zaten 50 tl almışken 30 daha verilip özel baskısını tercih etmek daha makul olur zannımca.İlknokta Edessa’dan sonra gördüğüm en iyi paketlemeyi yapmış en ufak hasar yoktu kitapta.

İnce kapak baskı ile karşılaştırdım.İnce baskının kağıt kalitesi ciltli baskının kağıdından neredeyse 2 katı daha kalın ve daha kaliteli bu biraz üzdü açıkçası keşke aynı kağıt yani kuşe kağıt tercih edilseymiş çünkü daha canlı ve parlak bir kağıt.Ağır bir tutkak kokusu mevcut ayrıca zamanla gider sanırım.Genel olarak kağıt kalitesi daha kaliteli olup fiyatı biraz daha uygun olabilirmiş yinede gayet iyi bir baskı ben sevdim :blush:

7 Beğeni

1. Maraş fuar çıkartması :smile: bk klasikleri toplanıyor az kaldı :smile:
19 Beğeni

Mesajınızdan anladığım sırf ciltli, özel edisyon diye para vereceğimiz bir kitap olmuş.