Çağların kahramanı da elime ulaştığında en wzından serinin ilk halkası tamamlanmış olacak. Satıcı ilk sayfadaki notu belirtmeyi unutmuş, hanım kızımız erkek arkadaşına hediye etmiş kitabı. Çok uyguna geldiği için iade etmeyeceğim ama böyle şeyleri neden yazmazlar anlamıyorum.
Büyücüler serisinin 3. kitabı kalmamıştı ben de ilk iki kitabı 20 TL’ye aldım.
Nevernight’ın ilk kitabı oldukça uygundu, 28 TL’ye aldım.
Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin 3. kitabı Kılıçların Fırtınası’nı toplam 60 TL’ye aldım.
Sarı Duvar Kağıdı ilgimi çekmişti, bunu almışken diğerini de alayım dedim ve ikisini 20 TL’ye aldım.
Fuarın yıldızı Pegasus diyebilirim @Agape Kılıçların Fırtınası’nı da pazarlık ile bu fiyata indirdim, yoksa daha da pahalıydı. Stantdaki abimiz çok güler yüzlüydü, sağolsun yaptı bir şeyler
3 günde, elimde 3 tane kitabı varken, seriyi fotodaki gibi belli bir seviyeye getirdim. Dune, dünyalar savaşı, dr m. Adası, leibowitz vs gibi kitapları bende olduğu için almıyorum. Yüzyılın bk öyküleri de İstanbul da. Tamamen şans eseri almıştım o kitabı. Hiç haberim yoktu bulunmadığından falan. Varmış gibi düşünebilirsiniz resimde
2018 Tüyap’da aldım Kuzgunun Gölgesi kitabını görevli arkadaş indirim bu kadar dedi 40 tlye aldım eve geçince ineternete baktığımda 35 tlydi çok bozulmuştum siz baya iy fiyata almışsınız Aynı şekilde ikinci kitap Tanrımezarı neden ilk kitabın iki katı fiyatla 65 tl fiyatla satışta anlam vermek güç