Ohoo herkes duymuş Kimlerle ne konuşuyon büyücü
Hayır bir yayıneviyle ilgim olsa en son olacaklardan
Kadim Bilecik lisanı en önemlisi zira bir keresinde yanlışlıkla bilecik şehir merkezine gitmem gerekti, Mordor gibi… çık çık bitmiyor…
O zaman Artvin’e hiç gitme, ben gitmedim ama giden arkadaşlarım her tepeye bir ev yapmışlar diyorlar.
@Ufuk boşuna uğraşma, Dandelion ve Geralt ile bugün öğlen Papazın bağlarında karşılaştım ve Geralt ile kurutulmuş et yiyip, balık çorbası içerken, Dandelion lavta eşliğinde yeni bir şarkısını okudu, İstanbul da yaşayan Alfa ajanı idi şarkının ismi.
Ya tabi neler var da, saydıklarına yakın diye şeyettim
O zaman sen bir de Priscilla’dan dinle
Ahahah süper
İlk ajanı yakaladık, sırada sen varsın
Emile Zola’nın Nana ve Yaşama Sevincini Kadıköy iş kültür kitapevinden mi buldunuz.
Himm @alper ve @Ufuk un alışveriş görsellerini alıp kendim almış gibi sosyal medyada paylassam nasıl bir sonuç çıkar acaba ortaya
Oldukça tanıdık.
Evet, Kadıköy İş Kültür’den aldım. Yaşama Sevinci’nin orada bulunan sonuncusunu aldım sanırım. Nana’yı bilemiyorum.
Takipçin baya artar. Hakettiğin değeri görmemişsin Çalışmalarını beğendim, uğraşıyorsun baya onları forumda da paylaşsana
Sosyal medyada amacım hiç takipçi kasmak olmadı zaten. Fav olsun diye saçma sapan sözler yazıp paylaşım yapmadım.
Ve tabi en önemlisi tercihim kahve değil çay
Kahvesiz böyle oluyor daha samimi oluyor
Bence nitelikli bir şekilde uğraşıyorsan güzel vakit geçirmelik bir yer sosyal medya, eleştirdiğimiz kısmı kitaplarla ilgisi olmayıp ‘‘kapağı çok güzel değil mi?’’ diye içerikten çok görsellik üzerine konuşulması ya da işte diğer alanlarda da aynı şekilde saçma paylaşımlarla ilgi çekmeye çalışmak falan. Yoksa bence senin yaptıklarını paylaşıp takipçi kazanman normal bir durum. Sonuçta bilgi paylaşıyorsun neden insanlar takip etmesin.
Ben mesela hala söylüyorum @alper youtube’da kanal açsa, kahvesini de alsa okuduğu kitapları yorumlasa biz de izlesek ne güzel keyifli. En azından bir şeyler öğreniriz. Ama yapılan genel itibariyle kitap içeriğinden habersiz olan kişinin ‘‘bunun kapağını çok beğendim aldım, aaa çok güzel değil mi? baksanıza!’’ ya da ‘‘baksanıza ne kadar güzel ciltli’’ gibi ifadelerle bilgiden yoksun sırf popüler olmak üzerine olunca eleştiriliyor.
Dün @Erdo ile de konuştuk aslında güzel şey bilgilerini başka insanlarla paylaşmak izleyen için de güzel, kısa sürede çok bilgi edinebiliyorsun. Tanışmadığın yazar, kitaplar ilgini çekip alıp okuyabiliyorsun, okumaya motive edici olabiliyor.
Kesinlikle öyle, genelde bu tarz kanallar bulmuşsam takip ederim. Aslında amaç gün aşırı içerik paylaşmak yerine belki uzun zamanlarda ama doyurucu içerikli paylaşım yapmak olmalı.
Bu hayatta her alandan öğrenecek çok şey var aslında önemli olan bunu belirli bir çıtanın üzerinde (takipçi kasmak gibi bir derdi hiç olmamış vb.) kişilerin yapması. Biraz daha üstüne düşmem gerekebilir belki de ancak o şu an için mümkün değil.
Hayatımı yoluna koyabilmek ilk hedefim. Sonrasında rahat bir nefes alıp bu durumlara bakabilirim.
Özenli paketleme ve temiz kitaplar için @saitamasensei arkadaşımıza teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla kitap alabilirsiniz.
Hangi iş kültür kitap evinde kitabın stoklarında olduğunu öğrenince, kitap evine telefon ederek kitabı ayırtıp, satın alabiliyorsunuz. Stok bilgisi öğrenirsem, bunları da öyle alırım.
Uykulu kuytu söylencesini en sona bırakmanızı tavsiye ederim. Çokça çeviri hatasına var sanırım. Bu cumle ne alaka dedim ben okurken.