Bu görsel toplam ne kadar acaba?
390 civarı diye tahminde bulunmak istiyorum.
340 da ben sallayayım
Bence 250 civarı dır.
Aşağı yukarı bir tahminim var ama nakit ve kart karışık ödediğim için tam net tutardan bende emin değilim. Karşılacağım tabloyu hemen hemen kestirdiğim için mobil uygulamayı açıp bakmıyorum
@Doranthir Kanka çıkışta hesapladım ben… Ben ve kız arkadaşım toplam 280 liralık alışveriş yaptık. Can bizi ikiye katladı neredeyse Dünyalar Savaşı ve Ateş Yakmak kitaplarını da o listeye eklemek lazım, onları da sen aldın.
Kitapyurdu siparişim geldi
Genel olarak hasarsız geldiğini düşünürken,Berdel’i en alta koyduklarından baya ezilmiş olduğunu fark ettim aynı şekilde birkaç kitapta ufak tefek sorun var,Horla’nın saç uç kısmı hafif bükülmüş ama çok takılacak sorunlar değil
Yüksek Adalet Divanı Kararları mı geçen hafta alıp çok beğenmiştim arkadaşıma hediye aldım bir tane daha.
Sadece bu iki kitapta gariptir plastik cilt var neden olduğuna anlam veremedim ama sevindim yinede
İmge Yayınevi’nden aldığım kitaplar bugün elime ulaştı.
Kendi sitelerinden Pazartesi akşamı sipariş vermiştim. Salı sabahı siparişiniz hazırlandı, kargoya verildi diye mail geldi. Sitelerinin siparişlerim kısmında da kargolandı yazıyordu fakat kargo takip numarası bildirmediler. Gelgelelim ertesi gün yani çarşamba günü yurtiçi kargo uygulamasından adınıza kargo var diye bildirim geldi. Uygulama yüklü olmasa o bildirim de gelmeyecekti. Neyse, bugün elime ulaştı.
Baloncuklu ambalaja sarmamışlar, sadece bildiğimiz hediye paketi kağıdı gibi bir kağıda sarımşlardı. Kitaplarda bir problem yok ama Ankarada oturduğum ve kargolama da Ankaradan yapıldığı için uzun yol yapmadı. Ankaraya uzak bir şehirde otursam yada lakait çalışanalrın olduğu bir şubeye denk gelsem kitapların kondisyonunda sıkıntı olabilirmiş.
İmge’nin fiyat politikasını bildiğim için sormaya korkuyorum tutarı
İndirim oranını sor o zaman Fiyatı ilerde zengin olunca kendin hesaplarsın
İndirim oranı fiyat politikası ile ters orantılı olduğu için onu hiç sormuyorum
Diğer sitelerde en yüksek indirim %18 - %20 iken İmgenin kendi sitelerinde %30 indirimle satılıyor. O yüzden kendi kitapları kendi sitelerinde piyasadan 10-15 TL falan daha ucuz oluyor. 800 900 1000 sayfalık kitaplar için 59 TL pahalı ama günümüz şartlarında çok uçuk bir fiyat da değil bence. 60 TL’ye 400 500 sayfalık ciltli çöp satan yayın evleri var
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Dünya Tarihi’ni uzun zamadır istiyordum. Anarşizmin Tarihi de şimdi ilgimi çekti. Kendi sitelerinden bir inceleyim.
@fatihcetin kitaplar temiz ve iyi paketlenmiş bir şekilde tarafıma ulaştı. Ayrıca ayraçlar için de teşekkür ederim. Maya mitoloji serisi beklediğimden daha iyi çıktı. Kapak görsellerini ve boyutunu çok sevdim.
Kitapyurdu puanları boş boş durmasın deyip 2 gün önce sipariş geçmiştim Maus’u,kargosu 1 saat önce geldi
Kim ben mi yapmışım onu anlamadım
Sanki aramızı mı bozmaya çalışıyolar?