Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

22 Beğeni

Yine de teşekkürler.

1 Beğeni

Ne zamandır Dnr den sipariş vermiyordum. 15/150 indirim kodu ve 100 üzeri alışverişe 30 bonus ile fena olmadı sanki.

Ek: N11 11.11 kampanyasından alt limitsiz kuponlarımla Sandman Seti(6 kitap) ve Watchmen Başlangıç 86,10 TL’ye geldi.
Yine aynı kampanyadan Fablehaven Serisi(5 kitap), Obsidio, Yükseliş(ciltli) 158,50 TL.

9 Beğeni

Son siparişle beraber Diskdünya’yı tamamlamış oldum.

36 Beğeni

Doğum günü hediyelerimin hepsi gelmiş bulunuyor. :partying_face: Got serisi n11’den geldi ve ne kutu ne kitaplar 0 hasar ile geldi çok mesudum. Merdivenler kenti ile beyaz diş amazondan, dünya tarihi ise bkm’den ve yine hasarsız geldi. Bkm’den tek hasarlı kargom gelmedi gerçekten, her seferinde alırken söylentiler yüzünden korkuyorum ama. :thinking:

20 Beğeni

Bkm’den aldığım Watchmen şu şekil geldi iade edesim var ama iade etmeye de o kadar üşeniyorum ki. Sizce ne yapmalıyım xD

1 Beğeni

Benim doğum günümde acaba kim ne yollayacak. :roll_eyes: Muhtemelen hiçbir şey. Kendime hediye alırım artık. :joy:

1 Beğeni

İçinize sinmiyorsa ilerde görünce gene canınız sıkılacak. Hem iade edeceğiniz firma da BKM eminim bu ürün zaten iadeden gelmiş, size göndermişlerdir. Bence iade edin ve BKM’yi unutun :slight_smile:

2 Beğeni

Çok haklısınız öyle yapmayı düşünüyorum teşekkürler.

1 Beğeni

9 posts were merged into an existing topic: Rıhtım Kamarası

Büyük ihtimalle şuna benzer bir mesaj atacaklar size.

İletmiş olduğunuz görsel birimimizce incelenmiş fakat değişimi gerektiren herhangi bir hasar kaydı gözlemlenmemiştir. Ürünler genel olarak yayın evi yada tedarikçi firmalardan temin edilerek gönderilmektedir bu sebeple benzer görsel rahatsızlıkları hemen hemen her üründe karşılaşılan durumlar kategorisinde değerlendirildiği için değişimi sağlansa dahi istenilen nitelikte gönderim olmayabileceği için değişim işlemi kontroller akabinde uygun bulunamaya bilmektedir. 48 saat içerisinde bu panel üzerinden talep etmeniz halinde iade süreci başlatılabilecektir. Daha sonraki siparişlerinizde hassasiyet gösterilmesi için ilgili birime uyarı yapılmıştır; duruma göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz

2 Beğeni

n11 pegasus siparişlerim. Forum gerçekten bütçeleri sarsıyor. :slight_smile: Fablehaven serisini @Agape’nin övgüleri yüzünden aldım. Diskdünya da aklımda ama bakalım, hanımla ek bütçe görüşmeleri yapmam gerekecek sanırım. :slight_smile:

21 Beğeni

Fablehaven güzel seçim. Beğenirseniz aynı yazarın “Ötedünya” üçlemesi ile Joseph Delaney’in “Wardstone Günlükleri” on üçlemesi (:smile:) de (iki de ek kitabı var) hoşunuza gidebilir…

4 Beğeni

Okuyup da sevmeyen yok. Okuyunca sevmemişsen bu kesinlikle senin problemin. :rofl:

Güzel günlerde oku. Gerçekten güzel bir seri. :blush:

4 Beğeni

Sormayın çok muzdaribim. “Ötedünya” neyse de “Diskdünya” ve “Wardstone Günlükleri” beni bitirir. :smile:
@agape Seveceğimi düşünüyorum zaten, teşekkür ederim. Ama “Diskdünya” serisini daha çok severim sanırım.

2 Beğeni

O zaman iyi ki David Eddings’in Belgariad ve devamı olan Malloryon beşlemelerini yazmamışım… :smile: Her zaman önerdiğim favori dizilerimdir (ama tabi Fablehaven ve Wardstone Günlükleri’ne göre daha ağırdır)…

2 Beğeni

Belgariad serisini okudum ve gerçekten hoşuma gitti ama Malloryon’u henüz okumadım. Ne zaman sıra gelir de alabilirim bilmiyorum.

2 Beğeni

Biraz daha öneri eklerdim ama önce bunları bitir. :smiley: Sonra tekrar zarar çalışmalarına başlarım. :sweat_smile:

2 Beğeni

Neyse ki forumdaki bazı arkadaşlar gibi çok kitap okuyamıyorum :wink:

Fablehaven öyle değil işte. Bir bakayım derken kendini üçüncü kitapta bulursun. :smiley:

2 Beğeni