Ateş ve Kan’dan görsel atabilir misiniz?
Pegasus’tan Jared Diamond - Yükseliş ve Frank Schatzing - Limit’i aldım.
Yükseliş’in mavi beyaz cildi çok albenili duruyor. Yolda gelirken 1 saat kadar okudum, içerik olarak da hayli doyurucu bir kitap izlenimi verdi.
Limit ise sanırım 2. baskısını yapmamış. 2013 basımı olduğundan depoda beklemekten ciğeri solmuş, her bir yanı jiletle dolmuş ama problem değil. Yazarın sürü kitabını sevmiştim. Karınca duası gibi küçük fontta 900 sayfaydı. Bu karınca duası gibi 1300 sayfa Bir başlarsam 1,5 - 2 ay idare edecek gibi.
Hala aynı fikirdeyim. Bu kitap ciltli baskı olmalıydı ya da en azından sert karton kapak olması bile yeterli olurdu.
Amazon indirimleri hiç yaramadı bana…Kitaplar neredeyse yarı fiyatına olunca ve hasarsız gelince ikinci kez sipariş verdim
Uzun zamandır görmediğim kadar iyi indirimler var bakmayan varsa göz atsın derim.
Olasılıksız, yıllar önce soluksuz okuduğum bir kitaptı. Düşmeyen temposu, beklenmedik vuruşları var.
Kumarbaz,Olasılıksız,Dr jeykl ve hyde hepsi birbirinden iyi.
rob389.com siparişim geldi. Cumartesi vermiştim siparişi, perşembe kargoladılar az önce de geldi. Baskısı tükenmiş ve sahaflardan alsanız en az 200 250 tl tutacak 2 grafik romanı 100 lira gibi bir fiyata almış oldum. Paketleme ilginçti ama çok sağlam geldi kitaplar( iki kitap ayrı ayrı baloncuklu ambalaja sarılmış ve birbirine bantlanmıştı, onu da karton bir ambalajla sarmışlar). Blazing Combat’ın sağ üst köşesi hariç iki kitap da çok iyi halde resmen matbaadan yeni çıkmış gibi.
Bilgilendirme için çoook teşekkürler
Bkm’den aldığım Su Adamı kitabının kapağının farklı olduğunu fark ettim.Acaba diğer baskılarda kapağı mı değişti ? Elinde olan varsa kontrol edebilir mi ?

Sanırım kapağı değişmiş instagramda bakınca temmuz ağustos gönderilerinde sizdeki bu kapak var.
Teşekkürler. 20202020
Ben de ilk google da aradım dediğiniz gibi hep eski kapak vardı güncel için instagramdan yararlandım rica ederim.
Amazon siparişim geldi. Ürünler ciltli ve kendi ambalajında olduğu için hasar yok. Aynı gün teslim seçeneğiyle aldım o da yeterli şekilde çalışıyor.
Aslında Yüzüklerin Efendisi’nin bu versiyonunu almayı düşünmüyordum, ama bir daha belki bu fiyata bulamam diye aldım.
@alper Bilim kitabı beklediğimden daha iyi Turing bile var sen seversin bak
Evet, kitap güzel…
Bu resimler hangi çizgi romanlardan?
Bugün dr 10 tl indiriminden Hasan Ali Toptaş’ın Bİn Hüzünlü Haz ve Jules Verne’ in Balonla 5 Hafta kitabını aldım. Toptaş hiç okumadım, kütüphaneden Gölgesizler’le başlamayı düşünüyorum ama 10 tlye ne zaman bulurum bir daha diye aldım. Umarım iyi bir kitabıdır.
Yolda Balonla 5 Hafta’yı okumaya başladım, gıcır gıcır Çeviri ve editörlük temiz.
N11 indirimlerinden aldığım kitaplar. Buradan Pegasus’a teşekkürlerimi sunayım. İki kat balonlu poşete sarmışlar. Kitaplarda bir tane kusur yoktu. Harikasınız.
Jared Diamond kitaplarını ciltli olarak toplamış oldum bu vesileyle. Umarım 3 kitaplık kutuyu Witcher’da yaptıkları gibi ayrı olarak satarlar. ^^