Amazon siparişim.
Faust 19,
Kujo 13,50,
Martin Eden 12,5,
İnsan Olmak 11,50TL’ye alabildim ve çok mutluyum.
Ufak tefek hasarlar ve kesikler var ama artık alışmışım umursamıyorum.
Amazon hesabımda takibi yapmak için girdiğimde adresle sorun yaşandığından ama kargo şirketinin sorunu çözdüğünden dolayı gecikme yaşanabilir yazsa da erkenden geldi.Defalarca adres tarifi vermek zorunda kalmamak çok huzur verici 
Dune hepsi tek bir siteden mi ? Kaça patladı?
Evet tek siteden kitapbuluttan aldım. 9 kitap 161 TL tuttu. 3 kitap eksiğim var en yakın zamanda tamamlamayı umuyorum.
Kitapkolik’ten yaptığım sipariş geldi. İlginçtir ki ilk defa herhangi bir kitapta hiç bir hasar yok. Yaptığım tüm alışverişlerde köşesi, sağı, solu, bir yerinde bir şey olurdu. Bunda yok. Alışkın değilim kendim köşesini falan katlayacağım şimdi 
Benim son siparişi Aras Kargo ile göndermişlerdi.
Amazon’un belli bir kargosu yok. Neyle hızı ulaştırabilirse onunla yolluyor.
Keşke UPS ile anlaşsa sitesini de buna göre ayarlasa. Harika olurdu.
UPS’in randevulu seçeneklerine bayılıyorum. 
Metiskitap, Ky ve Kidega alışverişim. Metis kitapta kampanya var 50 tl’lik alışverişe İnsan Olmak kitabını hediye ediyorlar.
Metis Kitap hangi kargoyla gönderiyor ve ücreti ne kadar acaba ? Kaç günde gönderdiler.Ambalajlama nasıldı?
Bkm ve amazon alışverişim. Amazon’dan akşam 10’da sipariş verdim sabah 8.50de geldi. İnanılmaz gerçekten 
Çok alışveriş yapılan bir site olmadığı için ve sadece kendi kitaplarını sattıkları için yayınevi siteleri genelde çabuk gönderir ki Metis’te oldukça hızlıydı. Mng kargo ile gönderiyorlar zaten 50 tl üzerine ücretsiz kargo. Paketlemede oldukça iyiydi hasarsız geldi ürünler.
Bunların dışında telefonla arayıp konuştum çok ilgililer ve olası sıkıntı durumunda ulaşması kolay 
Alfa Kitap gibiyse süpermiş.Ben limit ne olursa olsun kargo ücreti ödeniyor diye bir video veya mesaj da görmüştüm.Belki kapıda ödeme yapanlaradır. İlk fırsatta deneyeceğim.Teşekkür ederim. 
Tekrar baktım da evet varmış kargo 9,80. Ben görmemişim. 25 tl’lik kitap hediye olduğu için gene de avantajlı geliyor.
Evet kitap hediye etmesi,sarı etiketli ürünleri,setleri için yine de alınır. En azından aracı firması yok ve temiz gelirler.
Bu başlığı ne zaman ne aldım diye envanterimi takip etmek amacıyla da kullanıyorum
O sebeple parçalı da olsa belki birkaçını paylaşmış olabilirim. Son 2 haftada aldıklarım şunlar.
Lorien serisinden 6 numaranın gücünü bir kitapçıda rastgele denk getirdim. Serinin çok okuru olmasa da ben seviyorum
Hepsiburada’ya kitap almaya girdim. Deterjan, Tuvalet kağıdı, çamaşır suyu aldım 

Ben geçen yaz başı okumuştum bu kitabı sevmiştim akıcıydı, kardeşimi sınava götürmüştüm onu beklerken bitmişti. İkinci kitabı ise hala kitaplıkta bekliyor okuyacağım inşallah.
Devam kitabı da mı var? 
Evet var ![]()