Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Alan var mı acaba? Çeviri ve baskı kalitesini merak ettim

1 Beğeni

Ben aldım,yarın gelir muhtemelen.Görsel eklerim.

1 Beğeni

Kitap365 alışverişim genel olarak memnun kaldım. Tsubasa içindeki görseller çizgi filmini izlediğim eski günleri hatırlattı çok güzel olmuş oradan resimlerin eklenmesi :slight_smile:

Suya Yazılan Hayaller’i sanırım hediye olarak göndermişler :slight_smile:

Steinbeck’ler Kitapyurdu’ndan, Alfa Amazon’dan.
Kitapyurdu son zamanlarda her siparişimde ufak da olsa hasarlı kitap göndermeye başladı. Bu siparişimde de 3 tanesi değişime gidecek. Yarın gelecek kitaplarla Steinbeck’in türkçe basılmış bütün kitaplarına sahip olmuş olacağım.

Alfa’nın DK etiketiyle bastığı kitapları beğeniyordum ama bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Amazon’da %50 indirime giriyor bu kitaplar takip etmenizi tavsiye ederim.

Kabalcı’lar KY’dan 10 kitap 30TL. Simenon kitaplarının dışına çıkartıp takılabilecek şekilde cilt geçirilmiş, keşke günümüzde de uygulanan bir yöntem olsa.

Pegasus setler N11 Pegasus mağazasından, ikon baskılar çok güzel olmuş, bir süredir ilgim vardı dayanamadım aldım. Arkasındaki posterlerde sürpriz oldu, görmemiştim.

18 Beğeni

İlk Okuoku alışverişim. Sanırım son olacak aynı zamanda. Hem çok geç geldi hem de kitapların kondisyonları kötü.
resim resim resim

5 Beğeni

Böyle ciltli veya şömizli kitaplar için alfanın kendi sitesinden almanızı tavsiye ederim. Benimkiler sağlam gelmişti.

Kitap 365 alışverişim;

Dövmeli Adam’ın kenarında biraz eziklik var, onun dışında kitaplarda sıkıntı yok. Buradan Aras Kargo’ya nefretimi sunuyorum :blush: “Bu saatte kargo mu gelir lan!” diyorum istemsizce :blush:
Hasarlı kitap için uğraşmak istemiyorum, kafama taktım gene de :frowning:

15 Beğeni

Sipariş elime iki gün gibi bir sürede hasarsız olarak geldi. İlk defa bir idefix alışverişimden memnunum :slight_smile:

24 Beğeni

Bilimkurgu Kulübünden kazandığım kitabı şöyle bırakayım. :slight_smile:

12 Beğeni

Şurada paylaşsan daha güzel olabilir.

Olabilir. Birkaç tane daha var da jelatininden çıkarmak istemiyorum kitapları. :frowning:

2 Beğeni

Amazon’dan %50 indirimli buz ve ateşin dünyası kitabını aldım. Halihazırda orijinali elimdeydi ama arşivlik olsun, ihtiyacı olanlara da haber olsun.

2 Beğeni

Kitaptan 4-5 sayfa paylaşmanız mümkün mü?

:star_struck:

20 Beğeni

Kitapbulut, ilk sipariş. Hem paketleme hem de kitaplarln kondisyonu on numara beş yıldız!
resim

10 Beğeni

Amazon, kondisyon, hız ve paket on numara beş yıldız!

11 Beğeni

Amazon MNG kargo ile çalışıyordu sanırım hâlâ aynı mı?

Modern klasikler 120 sonrası gedikler kapatıldı. 100-120 arasında sıra. Geriye doğru taraya taraya devam ediyorum.

Beethoven serinin en zorlarından biri, bulduk az hasarlı da olsa.

HAY seni seviyorum.

18 Beğeni

Dune bekleye bekleye kuruduk, kalanları tamamlayıp okumaya başlayacağım. İnka üçleme imiş uygun fiyatlı bulunca alayım dedim. Dickens i kacirmayayim dedim.

Kitapbulut a 41 ayraç gönderdiği için 41 kere maşallah diyorum :blush:

23 Beğeni

Hayır, kolaygelsin adında bir firma ile gönderim yapıyorlar. Amazon’un kendi kurmuş olduğu bir firma olabilir hiç emin değilim fakat çok ilgililer. Evde olmayınca arayıp bilgilendiriyorlar, bırakabilecekleri başka bir yer olup olmadığını soruyorlar hatta ve hatta yeniden getirip teslim etmeleri için başka gün ve saat verebiliyorsunuz. Olması gereken şeyler bunlar aslında ama diğer kargo firmalarından göremeyince böyle bir ilgiyi, seviniyor insan. Kuryeleri de çok güler yüzlü.

Düzenleme: Evet firma amazon.com.tr’nin imiş.

6 Beğeni

Ankara’da mng kargo hala.

2 Beğeni