Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Daha önce paylaşmıştım bu olayı Babil’di :slight_smile:

Babil, Eganba aynı şirkete ait siteler ikisi de müşteri deneyimi açısından sorun yaşatmaz.

Kidega, Alfakitap siteleri de aynı şekilde sorunsuz kullanıyorum.

5 Beğeni

Zebramo’dan Darwinya’yı aldım. PTT Şehir içinde bir şubeden bir şubeye 3 günde getirdi. :man_facepalming:

11 Beğeni

BKM’de durum aynen @Ufuk bey’in anlattığı gibi. Bıktırma politikası uyguluyorlar. Ben ordan alışverişi bıraktım

2 Beğeni

Alttaki @saitamasensei den aldığım ikinci el harika kondiyonlu kitaplar, üstteki beşli de ayrıntı sitesinden hafta başında verdiğim sipariş.

Savaş Suçları’nın ayracı olsa ve Beyaz Dünya da düzgün gelse üzülmezdim. Aslında Beyaz Dünyayı kelepir aldım o yüzden kenarı hafif kıvrık olsa da sindirebilirim. Ya da pazartesi günü bu ikisini iade edeceğim. İlk kez ayrıntıdan sıkıntılı bir alışveriş oldu, süreç nasıl işleyecek acaba :thinking:

Kargonun saat yedi buçukta gelmesine değinmemişim bile :smiley: Misafir geldi sanmıştık, salonu topluyordum alelacele kargocu eve çıkana kadar :sweat_smile:

7 Beğeni

Çok iyi seçilmiş kitaplar. İyi okumalar.

1 Beğeni

Teşekkürler :smiley:
Ayrıntının sitesi biraz pahalı olduğu için kitapları seçerken kırk defa düşünüyorum. Ama kitapları cidden çok güzel hele inceleme dizisine bakarken kendimden geçiyorum :revolving_hearts:

Ayrıntı İnceleme serisinin yeri bende ayrıdır. Saklı Seçilmişler’i de yeterince övmüştüm diye hatırlıyorum devamı da çıkmış.

Saklı Seçilmişler’i yakın zamanda okuyamam ama yakında incelemeden Korsanlar ve İmparatorlar için yorum yazacağım (umarım)

Kara Kutu, Saklı Seçilmişler’in devamı mı??

1 Beğeni

İndirimler de kendinize mukayyet olun 50 tllik kitap almak için girdim 300 tllik kitap aldım para kalmadı,işin kötüsü Conan ve İncal’de alamadım kafam karışık ama seneyi kapattım gibi :sweat_smile:

9 Beğeni

Amazon’da değişim veya iade sürecinede sorun yaşanıyor mu? Alışveriş yapmış ve iade-değişim yapmış arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

1 Beğeni

Hiç bir sorun yaşamazsın. Amazon dünyanın en büyük şirketlerinden ki en son en büyük şirketiydi. Ben gönderdim daha önce değişim ve iptal için sorun yaşamadım.

Tabi şunu ekleyeyim kitap konusunda depolamaları kötü sanırım yıpranmış kitap gelme ihtimali diğer düzgün sitelere göre biraz daha fazla.

1 Beğeni

Türkiyede asla yapılmayacak bir destek şekli mesela :

• Amazon uygulamasından desteğe giriyorsun, beni arayın diyorsun. Telefonun çalıyor açıyorsun seni müşteri hizmetlerine bağlamak üzere hatta bekletiyor.
    Bunu yapabilecek bir Türk firması görmemiz imkansız. Satış sonrası desteği harika Amazon’un.
4 Beğeni

Evet kaliteyi daha da iyi hissetmemiz için ülkemizde fiziksel mağazalar açması gerek. O zaman muhteşem olur.

Ama ülkemizde son yıllarda anlamsız yere e-üyelik e-satış vergileri geliyor, ondan kaçmazlarsa iyi. Yeni vergi gelecekmiş yakında, mesela netflix üyeliğinden vergi alınacakmış. Benim bildiğim devlet bir hizmet sunarsa vergi alır neden böyle bir uygulama yapıyorlar anlamadım.

1 Beğeni

Her şeyde bu böyle artık ya. Araba alırken bi’ tane de devlete alıyorsun aslında mesela :smiley: Sigarada en vergi olmayan 20’de 1 çöp mü 2 çöp mü neydi :smiley:

1 Beğeni

Araba konusuna girersek vergi çeşitlerinden bahsetmemiz gerekir. Şöyle örnek vereyim 2014’te sıfır araba alırken faturasında arabaya ödediğim paranın %40’ının vergi olduğunu görmüştüm. Ki o günlerden sonra oldukça arttı mtv ötv vvv :slight_smile:

1 Beğeni

Amazon’un müşteri hizmetlerinin 1 numara olduğuna katılmakla birlikte beni arayın özelliğinin Hepsiburada’da var olduğunu söylemeliyim.

1 Beğeni

Dünya Tarihi kitabını çok istiyordum. Hepsiburada indirimlerinden 38 lira gibi bir fiyata aldım ciltli basımını. Ursula ablamız da onun yanında kaymağı oldu :slight_smile:

9 Beğeni

@AugusteDupin den aldığım kitap geldi. Çok güzel paketlemiş teşekkür ederim :blush:

6 Beğeni

Merhaba @Kandra dün indirimlerden dolayı gezinirken Sultanlar Şehri İstanbul’u keşfetmiş bulundum. Forumda kitap hakkında bilgi ararken de sizi buldum. Cildi, kutusu, yorumları beni cezbetti. Okuduysanız sizin de yorumunuzu ve içinden bir kaç fotoğraf alabilir miyim?

Kitabın linki;

3 Beğeni

Oraya girip beni arayın diyene kadar ararım. Önemli olan ben düşününce beni aramaları. :joy:

2 Beğeni