Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Oraya girip beni arayın diyene kadar ararım. Önemli olan ben düşününce beni aramaları. :joy:

2 Beğeni

Ya herkes faturalı hat kullanmıyor ki. Bazısının dakikası olmaz, bir şey olur. Sonuçta normal çağrı merkezlerinde 10 dakika bekliyorsun . Düşününce arasalar cidden efsane olurdu. İlerde oda olacak. Google konuşmaları bile dinliyor. Köpek mamasıyla ddneme yapan biri vardı. Köpek mamasından bahsediyordu telefon elindeyken. Reklamlarda mama çıkıyordu.

1 Beğeni

On dakika beklemediğim çağrı merkezine çağrı merkezi demem ben. Konuya giremem bir kere yeterince sinirlenmiş olmam ki. :sweat_smile: Takılıyorum, sen de ciddi ciddi cevap veriyorsun. :expressionless:

1 Beğeni

Uykusuzluktan bunlar hep. :expressionless:

1 Beğeni

Şükür kavuşturan Allah’a… Geçen hafta başı sipariş ettim, bir gün sonra kargolandı ama PTT yoğunluk bahanesiyle ancak getirdi, bir de bina içinde kaybetmişti kargoyu ilk. Neyse… geç olsun güç olmasın. :slight_smile:

6 Beğeni

Teşekkür ederim …

1 Beğeni

Babil siparişlerim geldi.19 Kasım tarihinde vermiştim siparişi.Paketlemesini çok iyi yapmışlar.Ayrıca ayraç ve defter göndermişler.Kitaplarda herhangi bir sorun yok.Yalnız, Hüseyin Rahmi Gürpınar eserlerinde “tercüme romanlar” olarak belirtilmesine rağmen eski kelimeler bolca mevcut.Kelime anlamları sayfa altı ya da kitap sonu konulmamış.Ciltlemeleri çok güzel ayrıca belirtmiş olayım.

5 Beğeni

Tercüme derken, bunlar eski alfabeden(Arap alfabesinden) yeni alfabeye (Latin) yapılan tercüme anlamında.

Papersense yayınları babil.com 'un Calibro e-kitap ile birlikte başladı, hem babil, hem calibro hem de Papersense düşünce olarak çok güzeldi ama ekonomik anlamda ne yazık ki başarılı olamadı.

2 Beğeni

Bende daha önce Hüseyin Rahmi’nin Mürebbiye kitabı vardı bu baskı ile.Tercüme diye yazınca “Acaba günümüz Türkçesi ile yeni bir basım mı gerçekleştirdiler.” şeklinde düşündüm,fakat değilmiş.Aslında bu ciltlemeye yakışırdı günümüz Türkçesi ile baskı.Neyse en azından genel kültür olur sözlükler vasıtasıyla.

1 Beğeni

Bu baskıları bende bir kaç yıl önce aldım. ilk baskısı hem eski alfabe hem yeni alfabe olan 15- 16 kitabını orijinal metni koruyarak bastı Papersense.

Evet haklısınız okuması zor oluyor ama baskı kaliteleri çok güzel.

1 Beğeni

Kitaplar geldi :slight_smile: zebremodan 32 liraya almıştım, 7 lirada kargo parası ile bana 39 liraya geldi bence güzel alış veriş oldu .kitapların kondisyonu falan çok iyi

8 Beğeni

Merhaba,
Kitabı aldım fakat birkaç göz gezdirmeden fazlasını henüz yapamadım ne yazık ki. İlerleyen zamanlara ele alınmayı bekliyor şimdilik.

1 Beğeni

Anladım, teşekkür ederim. İyi geceler.

1 Beğeni

Arkadaslar bu kitabi sepete ekledim. 70tl sizce deger mi .Nasil bir kitap. Bilgisi olan varmi.

700 sayfa. 15x20 cm
Kitap_20180709105229_123660_9

3 Beğeni

Aman aman bir seri olmadığını biliyorum.

Al 1000 liraya satarsın. :woman_mage: 〜☆ :frog: Vrag vrag vrag.

1 Beğeni

Bence alma!! Daha uyguna daha güzel kitaplar var. Hem ilerde satmak in alıyorsan fazla talebi olan bir kitap değil

Dayanamadım bugün D&R’ın indiriminden bunları aldım. Ama tuttum kendimi. 7 kitapla çıktım :sweat_smile:

15 Beğeni

Kitapyurdu’nda 4 liralık hediye çekim varmış, ayrıcalıklı müşteri olmaya devam edin diyordu, mantıken kargo bedavaya gelecek 4 lira hediyeyle diyerek yine kendimi alışverişe ikna ettim. Kitap tuzağına çok çabuk düşüyorum ya… :frowning: Hayırlısı.

Saramago’nun artık okumam gerektiğini düşündüğüm kitaplarını aldım, set halinde:

4 Beğeni

Amazonda %50 indirimli bu set. Kargo ücretiyle aynı fiyata gelir ama 1 kitap daha ekleyip 50tlyi geçebilirsiniz.