Teşekkür ederim ama çok geç, aldım gitti. 45,06 liraya geldi.
Sissoylunun 5. Cildi büyük boyut baskısı bitiyor sanırım. Birkaç sitede baktım ama bulamadım. Alacak varsa büyük boylular bitmeden alsınlar bence. Sissoylunun ikinci ve fırtınaışığının ilk döngüsü tamamlanınca daha Sanderson almayacağım türkçe.
Dorian Gray’i okuyorum şu an ve harika gidiyor!
Kara Kule serisini de bitireceğim inşallah bu yıl bitmeden.
Şu kitabı 15 liradan aldığım bugünü asla unutmayacağım… (Unuturum diye buraya yazıyorum aslında, çaktırmayın…)
Bunlar da diğerleri…
Talihsiz Serüvenler görmek sevindirici
Şans eseri buldum. Birisi 5 diğeri 10 tl ama hiç Wardstone bulamadım. Biraz canım sıkıldı elbet…
Wardstone nasıl olmaz? Kınıyorum satıcıyı.
Bence onlar da ne olduğunu bilmiyor. Binlerce kitap var. Resmen kazı çalışması yaparak buldum bunları da.
Olsun, Wardstone bilinecek!
Sahaftan aldım. Ben de şaşırdım aslında. Üç kez filan sordum hatta emin olmak için.
Ekleme: Arkadaşlar şimdi fark ettim ki bir poşet daha varmış ve ben Althalus’un Dönüşümü’nü de 15 liraya almışım. Tuhaf olan benim bu kitabı başka bir kitapla karıştırmam. O kadar çok kitaba bakınca böyle oluyormuş demek ki… Şu an günün en büyük sevincini yaşıyorum… Belki de beynim bu kitabı bu fiyata alabileceğimi inkar etmiştir… Bilemiyorum. Kahrolsun kazıkçı, karaborsacı sahaflar! Kenarında bir parçacık yırtık var ama kimin umurunda!
@Blackheart Evet, epey temiz. İşin garibi öbür kitapları çok pahalıydı. Böbrek ticareti yaptırırdı yani.
Althausa sevindim valla. 200 lira piyasası var
15 ne ya? Şaka gibi gerçekten. Şu an hâlâ inanamıyorum. Evde kıpır kıpırım. İnanılır gibi değil. Yarın uyanınca bir daha kontrol edeceğim. Gerçekten aldım mı? Bu bir rüya mı? Hayretler olsun. Kocaman David Eddings yazmışlar ben de bilinçaltımın tetiklemesiyle aldım herhalde.
Biliyorum ama o fiyata bulup da almamazlık edemedim.
Hayirli olsun.Bende dün nadirkitap dan listeme eklemistim.Ucuz bulursam alirim diye .Çok sanslisin.
Eğer bulsaydım daha fazla kesinlikle alır burada aldığım fiyattan verirdim. @Lucifer için Gümüşdiken kitabını bulabildim bir tek.
@KiNG_of_The_CiTy Bu hafta bir yere daha bakacağım. Belki denk gelirim. 15 olur mu, olmaz mı bilemiyorum ama. Çok çok düşük bir ihtimal.
Evet teşekkür ederim.