Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Supernatural serisi dizi ile aynı mı artısı falan var mı?
Diziyi izlemeyi düşünüyorum da ona göre kitapları mı alsam diye kararsız kaldım.

Dizide olanlar değil farklı hikayeler. Dizide olanlara neredeyse hiç etkileri yok. Gayet eğlenceliler ama okumazsanız bir zararı olmaz.

Okuyacaksanız dizi de birkaç sezon ilerledikten sonra alsanız daha iyi olur ama. Çünkü serinin ilk kitabı ilk sezon zamanlarında geçerken şu an çıkan son kitabı altıncı sezondan. Spoiler yeme ihtimaliniz var yani :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Lovecraftlar geldi, içindekiler sorununa güzel çözüm olmuş.

15 Beğeni

Merhaba kitap size böyle mi geldi? :thinking: Yoksa sizin el işçiliğiniz mi? :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Çıktı falan mı? Yoksa alfa düzeltmiş mi?

Alfa yapmış, ben beğendim.

3 Beğeni

Bu ne ya bu gerçek mi?

1 Beğeni

Son resime kadar anlamamıştım mevcut sayfanın üstüne baskı yapılmış gibi algıladım. Son resimden anladığım şeffaf bir sayfa üstüne içindekiler baskısı mevcut.

2 Beğeni

‘‘Merhaba Burak Bey, ilk önce ayraç yapılması planlanmıştı ancak yerine içindekiler bilgisini içeren Bilgi Föyü basıldı ve kitapların içerisine eklendi. Bu kitaplar için ayrıca bir ayraç yapılmadı.’’

Alfakitap’a H.P Lovecraft kitapları için ayraç da gönderiyor musunuz diye mail atmıştım. Gelen mesaj bu şekilde.

1 Beğeni

Biraz önce Alfa’nın sitesinden Umberto Eco 16. Yüzyıl’ı sipariş ettim. Telefon açıp bir önceki siparişimde Lovecraft kitapları olduğunu, yeni siparişime Lovecraft’ın İçindekiler Föyünü dahil etmelerini rica ettim. “Ekleyip bugün kargoya ileteceğiz” cevabını aldım. Yoğunluk varmış, inşallah unutmazlar :slight_smile:

Lovecraft’ı daha önceden sipariş verdiyseniz aklınızda bulunsun. Yeni yaptığınız siparişe eklemeleri çin İçendekiler Föyünü talep edebilirsiniz.

3 Beğeni

Evet diğer resimlerde belli değilmiş. Asetat kağıdına içindekiler kısmı basılmış.

“Almak isteyene özel baskı, almak zorunda değilsiniz” de diyebilirlerdi. Geri dönüşü önemseyip böyle bir çalışma yapmış olmaları bile güzel ki ben asetatı da beğendim.

3 Beğeni

Ben de az önce sipariş verip telefonla aradım. Yeni siparişlerin tümünün içine koyulduğunu belirttiler.

1 Beğeni

Aras Kargo yolu doğrulttu ve hediyeleriyle Kitap365 sevindirdi. Bu kargo daha güzel paketlenmişti. Üstelik notumu da okumuşlar bu sefer. :slight_smile: Defterler ve ayraçlar hediye gelmiş. Kitap ise şahane. İyi ki almışım. Mükemmel… Aradığım sadelik ama içerik olarak zenginlik de var. Şu an birkaç tane daha alasım geldi. :joy:

33 Beğeni

Sadece kitabı sipariş ettiniz ve bunlar mı geldi? Eğer öyleyse “o zaman dans” modunu açacağım zira :smile:

2 Beğeni

Sadece kitap ve bir tane mycat ayracı girmiştim siparişe. :blush: Geri kalanları tamamen hediye. Nota da “Hediye paketi istiyorum.” yazmıştım.

Yalnız resimler harika basılmış. Kumaş füme rengiymiş… Her şeyiyle bayıldım gerçekten. :heart_eyes:

Elinize sağlık @melisfalan @Fahrettin

3 Beğeni

Geçen hafta gelen idefix ve D&R siparişlerim bu şekilde. Tek eksik John Cheever - Wapshot kayıtları kaldı o da bu hafta gelecek sanırım. Durgun Don çok uyguna geldi.
Baba ve Kelebek bayağıdır almayı düşündüğüm kitaplardı, E yayınları yüzde 32 olunca aldım. Kitaplar o kadar ince ki ikisinin de neredeyse 600 sayfa olduğuna inanmak zor.
Barok döngü’nün sadece ilk kitabını alacaktim @Ufuk bey ikna etti gaza gelip stokta olan 3. Kitabı da aldım.
:sweat_smile:
Günter Grass’ın Soğanı Soyarken isimli kitabını Alman bisikletçi Jens Voigt otobiyografisinde öneriyordu, o yüzden aldım.

John Cheever da en sevdiğim yazarlardan, Türkçe’ye çevrilmiş ve baskısı olan bütün kitaplarını almış oldum böylece. Bir tek eski bir Remzi baskısı kaldı, onu da artık başka zaman sahaflardan bulacağım.

Yazmayı unutmuşum, Tess Gerritsen’in kitabını imzalı diye aldım fakat biraz hayal kırıklığına uğradım. İddia Bayisi kalemiyle yoklama kağıdında başkasının yerine imza atar gibi atmış imzayı. :expressionless: Doğan Kitap’ın ayıbı bence, insan en azından dolmakalem verir bununla atın imzayı diye.

14 Beğeni

Helal olsun sizlere @melisfalan @Fahrettin

Bu sene inanılmaz işler yapıyorsunuz.

Şu soldaki kitabın yanındaki gri şey ne :slight_smile:

Game of Thrones defteri. :slight_smile:

2 Beğeni

Benim kitaplarım biraz önce teslim edildi, fakat içinden ne yazık ki “içindekiler” çıkmadı. Üzüldüm :cry:.
Alfa gerçekten güzel iş çıkarmış.

Düzeltme : Varmış varmış “İçindekiler” ben görmemişim. :star_struck: :partying_face:

2 Beğeni