Çıldırmış Cuma’nın kitapları tamamlandı sonunda. Hepsiburada hariç tüm siparişlerim eksiksiz ve sağlam geldi. HB da deneme yapmıştım baskısı olmayanları, onlar tabiki iptal oldu. Aynı gün para hesabıma yattı.
Alfa olanlar kendi sitesinden alındı ve sapasağlam geldiler. Lovecraft baskıları çok güzel bu arada.
Ben Bizans tarihi ile ilgili bu kitap ve Georg Ostrogorsky’nin “Bizans Devleti Tarihi” kitapları arasında kaldım.Tarih konusunda bilgisine güvendiğim bazı kişiler sayesinde Georg Ostrogorsky’nin eserinde karar kıldım.Ama bu kitap da listemde duruyor halen,iyi okumalar forumdaş.
Agatha’ları nereden aldın? KY kendini uyanık sandığı için yeni baskısı olduğu halde aldığım kitapları eski kapakla gönderdi. Ben de içine güzel bir not koyarak iade ettim. Artık o kapağı da kullanabilirler
Yeni kapaklı olanları nereden aldıysan oradan alayım
Kidega’dan aldım. Orada yenileri yeni, eskileri eski kapakla koymuşlar. Kitapyurdu benim için son tercih artık. Hem kargo olayı berbat oldu hem çok uzun süre vermedikleri için kargoya almıyorum oradan.
Kredi kartın bonus puanları boşa gitmesin diye aylar sonra kitap alışverişi yaptım. Dün Rıhtım Kamarasında bu kitapları konuşmuştuk, hazır aklımdayken çöktüm. 2003 basımı kitapları hala stokta bulabilmek de büyük şans.
Bonus puanlarla aldığım için çok umrumda olmadı, İdefix ve D&R’dan ücretsiz kargo ile alsam aynı fiyata geliyordu. Bonus kullanacaklar için daha mantıklı.
Alfakitap’tan son aldıklarım. Sadece dört günde kitaplarda tek bir hasar olmadan geldiler. İnanılmaz bir şey. Bu siparişle hem Supernatural hem de Lovecraft kitaplarım tamamlanmış oldu.
Kidega’dan aldıklarımı bekliyorum şimdi, onlar da geldiklerinde kitaplığımı paylaşmayı düşünüyorum.
Cthulhu’nun Çağrısı Nadir Kitap, diğerleri ise Alfa Kitap’tan. Hepsi gayet iyi şekilde ulaştı elime. Yıllar sonra Dream Cycle’ı okumaya başladım tekrar, çok mutluyum